reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Karina zdrówka dużo dla Ciebie!!! Pij dużo herbaty/wody z cytryną mi to bardzopomaga
Jak Emily ? Jesteście jeszcze w szpitalu?

Myla super że iprezki udane teraz będziesz odpoczywać:-) przykre z tyn telefonem.

Dziewczyny musze się Wam pochwalić ze w końcu czuję mojego malucha od wczoraj tak bardziej konkretnie w nocy też sie wiercił ale najlepsze było wieczoram jak się położyłam i z prawej strony troche poniżej pępka takie wybrzuszenie twarde, mówie do M ze to maly się rozpycha właczylismy detektor aby sprawdzic i faktycznie to byl maly!! Tak się wzruszyłam ze pół nocy nie spalam :-) ale warto było:-) a jeszcze w piatek pisalam ze małe jest nisko i tak mnie brzuch ciagnał od piatku i to chyba za sprawą macicy :-) ehh nareszcie doczekalam sie i ja jestem baaardxo szczęsliwa :-)

A o 5 rano zawozilam brata na lotnisko już niestety poleciał a czas mega szybko zleciał.

Wczoraj pojehalismy na Jarmark bozonarodzeniowy i jak wracalismy bylo male zwęrzenie drogi i nikt mnie nie chciał wpuscić i zachaczylam o baierki na drodze i urwalam sobie klamke od strony kierowcy
:wściekła/y:pech :-)

Miłeo i spokojnego dnia Wam zycze :-)

Bo na ostatniej wizycie lekarz mi zmierzył i powiedział, że nie jest jakaś super długa bo ma 3 cm i ujście jest zamknięte ale nic więcej oprócz tego a nigdy wcześniej nikt mi nie zmierzył. A z tego, że ja jestem zakręcona strasznie to zapominam zapytać lekarza a potem doszukuje się w internecie odpowiedzi i teraz nie wiem czy nie jest za krótka :(

klaudia no jest troche za krotka, napewno bedzie ci mierzyl co wizyte.Wazne jest ze ujscie masz zamkniete no i zeby sie nie skracała. Jak zauwazy ze sie skraca to bedziesz miala zalozony pessar lub szef i zalecony oszczedny tryb zycia. Ja w 1 ciazy w bodajze 18tc juz prawie szyjki nie mialam, zalozyli mi pessar, duzo lezalam i dotrwalam do terminu takze spokojnie...

Cisza Myla, dawniej w weekend nie bylo roznicy a teraz to taka cisza, zauwazylam ze to tak gdzies od miesiaca sie robi spokojnie w weekendy.

Ja po obiedzie byla tesciowa jak zwykle w niedziele, posprzatala zjedlismy i poszla, moj poszedl spac i siedze sobie sama.

Myla kurde musisz uwazac z telefonem, ja mam na szczescie stare szczepy, tyle upadkow i nic im nie jest. Ale moj mowil ze chce mi kupic nowy na swieta:tak:. Dobrze ze imprezki udane teraz odpoczywaj po weekendzie.

Ja nie wiem nic o mojej szyjce:-(

Hmm a wlasnie..mi szyjki nie mierzyła moja durna ginka. Karina a Tobie?

Ja dzis od rana po bazarkach latałam, kupiłam kilka ciuszków córci. Teraz próbuje ja uśpić ale sie nie daje...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry