reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Karina a lekarz musi cos wypisać, jakieś skierowanie czy jak? Bo ja Ci powiem, ze chętnie bym poszła na to i mam termin na grudzień i o zapłacie nikt nic nie mówił jak pamiętasz no i jestem ciekawa jak to prawnie wyglada..w sensie czy jak zrobią to beda chcieli żebym zapłaciła skoro nic nie podpisywałam i nawet nie byłam poinformowana o koszcie...

Zdrowka dla wszystkich chorowitkow!!!

Ostatnia edycja:
Wjustys witaj!

Ja mam jutro drugie i ostatnie usg wiec poprosze zeby szyjke zmierzyla. O ile oczywiscie nie odmowi... i mam ogromna nadzieje ze dowiemy sie kto w brzuszku mieszka :)

Detektor juz calkiem w odstawke poszedl. Dzidz sie bardzo czesto rusza. Z synkiem bylo tak samo,jak juz zaczal to co pare godzin dawal o sobie znac :)

U mnie zajecia sie koncza za 3 tyg. Pozniej egzamin w styczniu i tylko pisanie pracy. Do maja mam oddac. A weny zero...

Ogolnie mam kiepska forme :(

Mi też weny brakuje do napisania prac... Nawet nie chce mi się siedziec na zajęciach i ciągle myślę o tym jak by tu do domu wrócić ;) mi ostatnio lekarz w szpitalu powiedział , że to chłopiec ale zapytam jeszcze w środę mojego lekarza :)
Mój dzisiaj bardzo mało aktywny :(

Karina a lekarz musi cos wypisać, jakieś skierowanie czy jak? Bo ja Ci powiem, ze chętnie bym poszła na to i mam termin na grudzień i o zapłacie nikt nic nie mówił jak pamiętasz no i jestem ciekawa jak to prawnie wyglada..w sensie czy jak zrobią to beda chcieli żebym zapłaciła skoro nic nie podpisywałam i nawet nie byłam poinformowana o koszcie...

Zdrowka dla wszystkich chorowitkow!!!

Lei u mnie musi podac przy rozliczeniu z ubezpieczalnia ze mam ciąże z ryzykiem i podać powód : nadwaga i problemy przy wcześniejszym porodzie i wtedy nie musze placic.
Skoro nic nie dają do podpisywania to chyba nie musisz placic, bo oni muszą uprzedzić o kosztach przed badaniem, pozniej to se mogą lol. Mi sie to tez wydaje ze od gina zależy ..., moj powinien nie brać odemnie pieniędzy tylko rozliczać sie z ubezpieczalnia .., a jak widac tego nie zrobił. Jestem ciekawa co powie na wizycie ..., chciałabym u niego juz zostać, tym bardziej ze on ma mi cesarkę robic ...

hej
w weekend jeździliśmy za wózkiem, żeby go zobaczyć ale nigdzie nie ma poki co tego co chcemy, wszędzie na zamowienie :baffled: no i o mało nie kupiłam bodziaków dla dzidziola ale powstrzymałam sie tylko dlatego, że była długa kolejka :-D do kasy:-D
a na wadze mam 1kg na plus! :-D

klaudia mój się wreszcie przestawił - miejmy nadzieje i kopie nad ranem i w dzień a w nocy śpi, bo wątpie, żebym nie czula :-D

Myla nie znosze takich zakupów bo nie wiadac, że coś jest a ciągle czegoś brakuje :-D chyba bym szału dostała na takiej imprezie z dzieciakami ale trzeba sie oswajac bo już niedługo.. :szok:

natasza gratki kopniaków :D :D mój też sie tak wybrzusza ale mam go cholernie nisko! :szok:

Kuklaki oczom nie wierze teściowa Ci sprzata? łoijesuuu... :-Dahahaahhahaha dla mnie to jakiś s-f :P ja też nie mam szyjki mierzonej ale zawsze mi tam grzebią :dry:

wjusts hej

Tabasia kciuki za wizyte!!! :-)

Witam sie i ja, co slaba dzisiaj frekwencja tylko 2 posty od rana:szok: myslalam ze bede miala z 15 min czytania a tu nic.

Wjustys
witaj:-)

Sataga, Klaudia
mam nadzieje ze nie bedziecie musialy lezec. Ja ponad miesiac w domu z tym ze na poczatku tylko lezenie z pomalu juz sobie byle co robie, tyle ze nigdzie nie chodze chyba ze do lekaza i na badania albo raz w tygodniu do marketu nie daleko ale nie sama.
Jutro odbiore wyniki badan to moze w srode w koncu na wizyte pojade i moze lekarz pozwoli wychodzic i wiecej zeczy robic:tak:

Doli
no ktos musi, ja nie moge a tesciowa nie da zeby sie synus przemeczyl ha ha, ale i tak moj calymi dniami w pracy wiec nie ma czasu.

Vesunna wzajemnie, zazdroszcze pierogow.

Milego dnia i tygodnia dziewczynki! Dzis jade do babci, ugotuje mi ruskie pierogi :-) mniam!

JA wczoraj dostałam od mamy ;) i pierogów i kopytek ale musze pomrozić bo nie przejemy tego , a mam jeszcze swoje pulpeciki na 2 dni. Do tego mam jeszcze takie szare kluski ziemniaczane na 1 raz wiec z glodu nie umrzemy ;).

wjustys- Wiitaj;)

Ja na polowkowym tak skoncentrowalam sie na plci ze jak zapytal czy ma szyjke sprawdzic to powiedzilam ze pani doktor nie kazala.:baffled:

Dzis pospalam do 8 rano dla mnie to dlugo bo rano musze syna do przedszkola odprowadzic , a ze ma katar a od tego kaszel -pol nocy go meczylo - a w czwartek bal andrzejkowy wiec boje sie zeby sie nie doprawil i siedzimy w domu.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry