reklama

Kwietniowki 2015

Dzień Dobry :tak:

ja na razie się witam i spróbuje nadrobić :tak: jak syn pozwoli :-)

&&&&&& za dzisiejsze wizyty :tak: a chyba sporo ich :tak:

karina - super ,że już do domu wychodzicie :tak: zdróweczka dla malutkiej :tak: i współczuje bo najgorzej jak coś dzieje się z dzieciakiem , a my nie jesteśmy wstanie zrozumieć co , ja wtedy zawsze ryczę z młodym z bezsilności :-( oby szybko udało się zlokalizować ból u Emily :tak:

uciekam nadrabiać

reklama
oj ja tez sie mecze strasznie szybko. Wejscie na 2 pietro to prawie jak na rysy:crazy:

Vesunna- golenie nog- to tez juz z trudem mi idzie - a co bedzie pozniej ? :szok:

Gratuluje córeczek ;)

Witam się i ja. Trzymam kciuki za wizyty będzie napewno wszystko wporzadku. Dziewczyny mam pytanie do was czy też wam się w głowie kręci i macie czasem problem z oddychaniem

w głowie kreci mi się często i słabo się robi :tak:

Ja na sekunde tylko bo z pracy nadaje. Na 95% dziewczynka :))
Mlody bedzie rozczarowany,mi i m obojetne :)
Troche sie wkrecilam ze cos nie tak bo baaaardzo dlugo sprawdzala i mierzyla szczegolnie mozg i serduszko i nic nie mowila. A moje cisnienie coraz wyzsze!!! Ale wszystko idealnie :) lozysko wysoko,szyjka 3.85, maluch 365g. Termin o jeden dzien szybciej niz z om.

gratuluje córy :-)

Margo - zdrówka :tak:

wjustys- witaj

magdalenaanna29 - zdrówka dla syna :tak:

tyle dałam rady nadrobić

jeszcze raz &&&& za dzisiejsze wizyty

Szajs to niezła heca :) ciekawe co na polowkowym powiedzą. Ja na miałam przczucie na dziewczynkę ale jak mi powiedzieli w 15 tc że chłopak to juz sie tak nastawiłam ze chyba bym ryczała jak by na oliwkowym się okazało że jajek nie ma :)

My za 3 tyg do polski lecimy. Muszę kupić Laurze buty zimowe bo u nas póki co ciepło i ma tylko adidasy.

Szaj, to by była niespodzianka, czekamy zatem do piątku :-)

Już pisałam kiedyś, że na wczesnym etapie łatwo się pomylić, bo wargi sromowe u dziewczynek są tak obrzmiałe, że można je wziąć za jajka :-)

Szaj no to super ze laseczka.. ;-)

Jestem ciekawa czy u mnie z drugim maluszkiem wyjdzie chlopak tak jak pan doktor mowil niepewnym glosem..

Asiorek gratuluje chlopaka ! ;-)

Hej dziewczęta.

Wzorowy, modelowy maluszek u mnie rośnie. Ma wszystko w sam raz i super rozwinięte jak na ten etap. Długie rączki i stópki. I sobie słodko spało podczas badania.
Dzidzia waży 393 g i termin porodu idealnie nadal wychodzi jak z OM czyli 9.04

Witam!
Trzymam kciuki za wizyty.
Ja już po badaniu USG, dr. genetyk powiedziała, że nie mamy o czym rozmawiać ;). Jest zdrowy chłopak ;) różowe ciuszki mam do wydania ;P

Biore bo potwierdzona stuprocentowa dziewczynka hehe :)

reklama
Dobry :)

Natasza mam nadzieje ze szybko przejdzie :tak: ✊✊✊✊

Trzymam kciukasy za dzisiejsze wizyty :)
✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️✊❤️

Miłego dnia :)

Milego dnia Karinka

Kciuki za wiyty. Wsystko bedzie dobrze!! Musi byc :-)

Na szczęscie ok 6.30 bol ustąpił i udało mi sie zasnac. Tak najadlam sie wczoraj tych pierogow i byly troche posyoane cebulka na ktora się skusiłam jak nigdy! :szok: I mialam za swoje.
Ja dzis idę tylko do okulisty :-)
Milego i soojnego dnia mimo pogody:-)

Dobrze ze ci przeszlo. Milego dnia

cześć dziewczyny ;-)
witam się po kilku dniach nieobecności.... weekend był mega do dooopy! chyba jakieś fatum nade mną wisi. Od piątku byłam u rodziców, odcięta od internetu i świata...
Martwi mnie mój kochany czterolatek, któr ciągle chodzi i chrząka, migdały ma mega wielkie, a lekarze (byłam z nim u trzech, w tym jeden najlepszy i najdroższy pediatra u nas) mówią, że wszystko jest ok. Że oskrzela czyste, gardło też w porządku. Marcin bierze Xyzall, Groprinosin i Bioaron C od środy. Na razie nie widzę poprawy.:wściekła/y: martwię się, bo nie wiem od czego to chrząkanie i te wielkie migdały. Dziś byłam z nim na pobraniu krwi (morfologia i OB) i było strasznie. Nie mogłam go utrzymać. Na szczęście po obiecanym wyjściu na basen z kulkami troszkę się uspokoił i było lepiej. Już mi ręce opadają, bo i on się męczy i my z mężem też...

a ja dziś mam wizytę z badaniami połówkowymi o 15.30, no i lekki stresik już od rana. Mam jakieś obawy, że mój sen się spełni i że sikor odpadnie i będzie jednak dziewczynka:-Da ja już się nastawiłam na chłopca i imię już mam wybrane. Przed wizytą odbieram moje wyniki krwi, które na ostatniej wizycie były nieciekawe. Oby tylko wszystko było dobrze :tak:i żeby maluszek był zdrowiuteńki. Bo dzikuje i szaleje coraz więcej, zwłaszcza w nocy ;-)

Szaj daj znać jak ta po wizycie - trzymam kciuki :-)

Ja jak bylam mala to pamietam ze chrzakalam tylko nie pamietam dlaczego, pamietam tylko ze dostawalam na to bolesne zastrzyki.
Mam nadzieje ze bedzie chlopczyk:tak:

U mnie chyba pannica jednak ;-). Myślałam, że padne przy tym usg, dobrze, że leżałam ;-). 3 tyg temu były widoki na chłopaka, a dziś między nogami dziecka pustka! Ciekawe, co potwierdzi polowkowe w piątek :-P.

Widze ze plec sie zmienia z wizyty na wizyte . Ale poza plciom wszystko ok?

Witam!
Trzymam kciuki za wizyty.
Ja już po badaniu USG, dr. genetyk powiedziała, że nie mamy o czym rozmawiać ;). Jest zdrowy chłopak ;) różowe ciuszki mam do wydania ;P

Gratuluje chlopaka i najwazniejsze ze zdrowy:tak:

Hej dziewczęta.

Wzorowy, modelowy maluszek u mnie rośnie. Ma wszystko w sam raz i super rozwinięte jak na ten etap. Długie rączki i stópki. I sobie słodko spało podczas badania.
Dzidzia waży 393 g i termin porodu idealnie nadal wychodzi jak z OM czyli 9.04
Biore bo potwierdzona stuprocentowa dziewczynka hehe :)

Gratulacje, oby tak dalej:tak:

Pojutrze moze pojde na wizyte, i moze mi lekarz powie kiedy na polowkowe. Mojego m tez juz ciekawosc zzera kto tam mieszka u mnie na salonach:-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry