reklama

Kwietniowki 2015

reklama
milia na 17.30 dopiero masakra cały dzień czekania :-D ja mam szafke pełną słodyczy ale zawsze brakuje tego na co się ma ochote :sorry2:

Aylin dobry tekst hahaha ;D

natasza no niestety Teściowa moją az za bardzo ma 3 wnuczki, 1 wnuka-mojego syna i jeszcze jej źle bo cuduje już z wnuczką u nas eh -_-

Karina wspolczuje :/

Ja czekam do przyszłego tygodnia ale kopy coraz silniejsze wiec spokojna jestem. Mój psiak zasnął z mordka na moim brzuchu i teraz mały się obudził i skopal tak że psiak patrzył ze zdziwieniem co to go kopie w mordke z brzuszna Pani :D

Karina masakra...byle by się mała nie dorobiła...

Karina jak się wali to wsystko naraz:-/ oby wszystko udalo się sybko naprawić

Ja tez czuje malucha coraz silniej albo bardziej swiadoma jestem i dzieki temu spkojniejsza :-)
Pat to psiak musiał być nieźle ździwiony :-)

corcia byla malutka :) 3100 :) a w dniu wypisu ze szpitala miala tylko 2800 ;) przez 3 miesiace uzywalam ubranek 56r
syn natomiast mial 4100 i nawet nie wygladal na noworodka po urodzeniu taki byl duzy i silny :D ubranka 56 tylko zaraz po urodzeniu uzywalam :D

no i ciesze sie bo mam tylko 3 kg na plusie gdy z synem na tym etapie bylo juz +12 a z corka +8 :szok: - no ale przy nich dopiero diete cukrzycowa w ok 24 tc zaczelam stosowac

To spora różnica:-) wycodzi na to ze nigdy nie wiadomo jaki wielkoludek się urodzi :-)
Najważniejsze że zdrowe.
Teraz jesteś na diecie cukrzycowej? I udaje się utrzymać cukry?

reklama
Babydust gratuluje zdrowej dziewczynki
gny8CYYIRoIirlxM66arh4yepUTBOLZNUI1gCwjITAFtR41akwDxuxGl2xAAgRAQE4gOWVBA4hr9usfLmsBaASAIUTgCmhAZAQQ5kvgEnTOIMBwgfALCwhiiJljInCCtFwrEArc4mIbGMGIEysWyG2x48VmHiNGIrmy5cuYE9vIjPgIwoAAOw==

Karina
uuu nie ciekawie... i cos zalatwilas? mam nadzieje ze Emily i wy sie nie przeziebicie.. :tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry