reklama

Kwietniowki 2015

Hejka :)
Ogrzewanie załatwione :) dzieki dziewczyny ta troskę :) :tak:
Faraelka była w akcji :p

Emily dzis miala dobry dzien, spała dobrze i nie płakała :) :happy:

Gratuluje wszystkim udanych wizyt :)
Widze duzo dziewczynek :)

Miłego wieczorku ...

Ostatnia edycja:
reklama
Szaj trzymam kciuki za piatek ;)

Asiorek gratki synka :)

Aylin super wiesci!! Ja tez mam termin na 9.04 i tez dziewczynka :D ale Twoja spora prawie 400g moja 365g. Ale syn tez byl maly jak sie urodzil to chyba juz u nas tak genetycznie :) licze ze max 3kg bedzie do porodu.

Magda wspolczuje pobierania krwi u synka. Ja mojego pare miesiecy temu tak trzymalam rekami i nogami z dwiemia pielegniarkami. Tak sie darl ze az mu krwiste wybroczyny powychodzily na calym ciele :(
Syn ma wielkie migdaly od urodzenia,prawie stykajace sie ze soba. Taki jego urok.

Doliores, Klaudia trzymam kciuki za jutro!!

Babydust ciesze sie z Toba :) ale wielka :D

Vesunna gratki!!! :)

Aylin co za dzien :/

Myla nosz kurka w weekend obiecuje :D mam zajob z3 wszystkim :(

Niedawno wrocilam od kolezanki. Uczylysmy sie. Moje dziecko z tesknoty usnelo z tatusiem... ide spac. Spokojnej ;)

Ja niestety na wczorajszej wizycie znów nie wiele się dowiedziałam. Po za tym że moje badania krwi mocz itp są ok. no i seducho bije, ale lekarz obiecał że na następnej wizycie zrobimy sobie takie dokładne usg więc myślę że wtedy to już Napewno wszystkiego się dowiem. :-P
Gratuluję wszystkim wczorajszych wizyt i trzymam kciuki za kolejne moją dopiero 16.12.

Babydust ale duża dziewczynka! Gratuluję!
Aylin ale przygody :/ a to czemu jej pieluchy nie założyły?
Asiorek gratki synka!
Tabasia vesunna a wam córeczkę :)
To chyba przewagę dziewczynek mamy póki co...

Ostatnia edycja:
Doli, Klaudia kciuki za dzisiejsze wizyty &&&

hej ja po wizycie :)
wszystko dobrze dzidzia zdrowa :)
no i w dalszym ciagu dziewczynka :)
tylko jakas juz strasznie duza bo ma juz 494 gr :) kolejny wielkoludek mi sie urodzi chyba :-D

Babydust, gratulacje :-) a waga w normie na ten tydzień :-)

Vesunna Tobie też gratuluję córeczki :-)

Hejka :)
Ogrzewanie załatwione :) dzieki dziewczyny ta troskę :) :tak:
Faraelka była w akcji :p

Emily dzis miala dobry dzien, spała dobrze i nie płakała :) :happy:

Gratuluje wszystkim udanych wizyt :)
Widze duzo dziewczynek :)

Miłego wieczorku ...

Karinka, super, że już się udało to ogrzewanie naprawić! Cieszę się, że Emily lepiej się czuje, może to warunki szpitalne i rozłąka z domem tak źle na nią podziałały, a teraz będzie już lepiej - mam nadzieję :*

Ależ tu zimno dziś, brrr...

hej

ale miałam sen, oczywiście o usg i że wyszedł chłopak z taaaaaaaaaaaaakim wielkim pisiorem, że zawstydziłbny afrykańczyków także ten.. :szok::szok::-D:-D:-D

babydust gratki i wielkie wow! :D to pół kilo jakby nie patrzeć :D ale u Ciebie to już 22 tydzień i na końcowce..

vesunna gratki :-)

Aylin o wspołczuje , najgorzej bo jest zimno, w lecie nawet takie zasikanie to nic a teraz podwieje zaraz albo coś :/ u nas też padł ostatnio akumulator także łącze sie w bólu trzeba było kupić nowy i tyle :/ już któryś raz słysze o tym czystku, chyba kupię..

Karina dobrze, że z Emily lepiej :-))) :***

Klaudia trzymam kciuki :-)

asiatipl to będzie połówkowe wtedy u Ciebie ?

milia u mnie też ziąb i do tego mgła..brrr zapowiadaja też deszcze śniegiem akurat jak mam iść po małego..no cudo -_-

ja wcinam tosty, pralka znowu pierze bo syn sie przelał, nosz kurde...

Asiatp szkoda ze bez USG.znam ten zawod ;)

Mila dziewczynek??? Tu same chłopaki :D wejdz na listę dziewuch jest polowe mniej.

Doli za tatusiem ??? ;)

Nie mogę się przyzwyczaić do Noego tel.tamtenbyl tak czuły ze lekko dotknac musialam a tu prxyduszac muszę i mnie wkurza !!!:wściekła/y:

reklama
Mila chyba jest przewaga chłopców narazie...:p

Ja wczoraj o 12 w nocy jeździlam po M do pracy bo go przetrzymali bo pilny samochód do zrobienia i miałam ochotę nim potrzasnac. Akurat w dzień kiedy ja miałam go odebrać.. Nie lubię jeździć po nocy... Jeszcze parking u nas taki że że na 10 razy się lamalam bo ludzie nie potrafią podjechac i wystają....-_-

Karina dobrze że juz z mała lepiej :) mam nadzieje że uda się badanie dzisiaj :)

I kciuki za dzisiejsze wizyty !;)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry