reklama

Kwietniowki 2015

Lei tak bardzo chcialas chłopca?

Ja marzyłam o córce. We wszystkich wróżbach zawsze wychodzilo mi 2 synów. Mężowi tez. W pierwszej ciąży do 30 tyg nie miałam pewności bo sie ukrywala. Teraz w nagrodę w 11 tyg wiedziałam ze będzie najprawdopodobniej cora. I szczerze - nie wyobrażam sobie miec chłopca. Pewnie jakby sie juz urodził to byłby najukochańszy ale teraz - jak to powiedziała tesciowa "dziewczynki są najukochańsze"

reklama
Aylin a u nas się wlsnie mówi ze chłopcy najwirniejsi,najukochansi itd :)

Ja co mam koleżanki z córkami to one takie miagwy ze szok,male rykliwe i wredne :D z chłopcami to jakoś tak mniej takich przypadkow. Ja i tak twierdze ze to wszystko od rodziców zależy. Jak sie wychowa tak się ma.
U mnie Cypi cle nie rozpieszczony,wrec przeciwnie i zawsze był taki ze sam się zajął sobą,pol dnia potrafił bawić się dwoma klockami i teraz tez raczej bez problemu.pranie mi rzwiesi,do sklepu chodzi,śmieci wynosi,robi kanapki, scieli mi lozko,wyszukuje małego do szkoły...i robi to z satysfakcja bez marudzenia.a Ksawery rozpieszczony bard jej bo młodszy,bo cyckowy ;) i od małego mama OPA,zawsze musiał mieć kolo siebie kogoś i teraz ma swoj temperamencie,cwaniakuje byle by za dużo nie tobuc,spdzatac nie chce itd choć ni tez dużo pomaga ale juz zupełnie inne dziecko :)

Karina ja dzis miałam 2screening na ni u lepszym sprzęcie ale baba tak szybko i pobieżnie to zrobiła...to był moj ostatni raz u niej. Pytałam o ten feindiagnostik czy płatne i powiedzua, ze nie...to ha mie kumam..ona chciała mnie tak naciągnąć a jak w koncu jej huknelam, ze nie mam kasy bo nie przemawiały do niej inne argumenty to co...moze wpisze, ze cis było nie tak i zrobi zeby zarobić a ubezpieczalnia i tak jej zapłaci?

Szyjka 4,5cm :-D

Kuklaki gratki dziewczynki.
Lei tez gratuluje :)

Myla - zgadza sie. Dużo od wychowania zależy. Ale tez od charakteru. Moja tys to typ chłopczycy. Jak się wywali to biegnie do nas aby pocalowac i leci dalej do zabawy. Nie rozpacza bo si. Super kopie piłkę, puzzlami potrafi się zająć na dluzej. I ma w nosie lale.

reklama
Babydust kiepska reklama dla niego i jego brata hehe. Ale moja teściowa nie owija w bawełnę i plecie co jej ślina na język przyniesie. To nie jest typ "gladkie slowka". Caly czas mówi ze ma bardzo udane dzieci z którymi nigdy nie bylo problemu. Ale z drugiej strony powtarza ze gdyby miała decydować to by dzieci nie miała. Wiec ja juz chwile temu sie pogubilam.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry