reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Myla, nie znęcaj się, bo jak mi ochoty narobisz, to będę skądś kurierem zamawiać :-D

Rehabilitacja Emily na pewno pochłania mnóstwo pieniędzy, ale daj sobie Karina tyle czasu, ile będziesz potrzebowała, żeby wrócić do siebie, :-)

ja sie obawiam że mi rok będzie mało w domu na macierzyńskim:-) ale to pewnie dlatego że prace mam beznadziejną:-)

dziewczyny jestem szurnięta:-) pokaże wam moją 3 tygodniową pracę własnie dziś skończyłam PC100002.jpg

Załączniki

• PC100002.jpg
    PC100002.jpg
    24,9 KB · Wyświetleń: 51
Myla, ja jestem w Pl, ale w Nowym Sączu, a tu nie uświadczysz takich dobroci ;-)jak się tu przeprowadziłam i chodziłam po cukierniach, pytając o moje ulubione smakołyki, to rozdziawiali usta i mówili, że nie wiedzą, co to jest...
Wczesniej całe życie mieszkałam w Elblągu, z wyjątkiem czasów studenckich w Toruniu.

Milia zgadnij czemu myslalam ze mieszkasz w Barcelonie??????!!!! Zmiencie sobie te nicki :D
W Toruniu,no zobacz jaki kawaleczek 25 i bym była ;)
To tak jak u nas najlepszy jest ketchup Włocławek ,innych nie Lubie i duo ludzi tak ma. Od dziecka tylko ten a nigdzie go nie ma poza nszymi rejonami ;)

Ja miała butelki tt ale nie byłam zadowolona, zasysaly sie mimo, ze były antykolkowe niby..kasa w błoto a kupiłam bo miały kształt cycka ;-) Od hippa dostałam butelkę nuka i była zajebista :-D u mnie u lekarza tyle ostatnio leżało, ze bym mogła każda z Was obdarować ;-)

Karina a kto sie bedzie zajmowal drugim dzieckiem? Tesciowa?

Mi tez jest ciezko Was nadrabiać ;-);-)

Uwidocznily mi sie rozstępy z poprzedniej ciazy, smaruje dzielnie ale juz widzę, ze nic z tego. Ostatnio zrobiły mi sie z dwa dni po terminie porodu :zawstydzona/y:

Myla, haha, wolałabym w Barcelonie niż w Nowym Sączu :-) zadziwię Cię, jest tu keczup Włocławek :-) w Elblągu tez był, ale zaczęłam go jeść dopiero w Toruniu, a teraz jednak Pudliszki. Przez Bydgoszcz jeździłam czasem do domu, bo wspaniałe połączenie było kolejowe pospieszne, za to dłuższą drogą ;-)

Natasza, ale się napracowałaś, szacun :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry