reklama

Kwietniowki 2015

Doliores wlasnie ja tak samo jak przeczytalam ze wygladaja jak szklane - ciekawe tylko jak dlugo ;)
ale nie do konca podoba mi sie ich smoczek - musze sie temu dobrze przyjrzec bo jednak NUK jak dla mnie ma bardziej anatomiczny ksztalt

reklama
Ja miałam tomme tippee i faktycznie robiły się takie mleczne a siostra używała avent i ten sam problem był miałam też canpol i to w ogóle masakra była
Ja zostaje przy tt bo smok super i wygodne były

Myla ja też dwie małe kupie i tyle w razie konieczności to dokupie w każdym sklepie multum tego jest a i tak cycem na początku będę karmić wiec butla jedynie w sytuacji awarii

Karina csemu nb karmic?
A dostalam 1 butelke mala z aventu dokupie druga duza z lovi chyba. Zreszta Zuza kazda butle tolerowala

Po pierwsze chciałam przy Emily, mislam wszystko przygotowane po staniki i ubrania do karmienia a wyszło wszystko całkiem innaczej ...
Po drugie wracam do pracy po 2 tygodniach gdzies , i nie dam rady pogodzić 12 godzinnej pracy piec dni w tygodniu z karmieniem piersią i dociąganiem mleka ...

reklama
Myla po co ? bo nie wiem jak będę karmić do końca.. raczej będę sie doić i przelewać, żeby mąż miał swoje 5 minut, bardzo to lubił

babydust no właśnie smoczek...też jest taki inny.. ;D
dygotka dlatego ja sie waham cały czas :/ eh, zobaczymy :P tt miałam sprawdzone i smoczek był fajowski

Karina dla mnie nie musisz sie tłumaczyć, to wybór każdej matki i ja Ciebie rozumiem :tak: najedzone dziecko to szcześliwe dziecko i mama:tak:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry