reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ja mam teraz jakis gorszy czas takze wrócę jak mi sie polepszy. Piękne choinki, ja mam juz od 1 czy 2 grudnia :-D

Ogolnie to bolibmnoe brzuch i czuje sie strasznie ciężarna..i sny mam pokręcone i realistyczne. Moj biedny maz to ma teraz ze mną...:no::no::no:wspolczuje mu ale i podziwiam jak wszystko bierze na klatę!

Ja dzis calay dzien na nogach ale nie jest zle;), zakupy, nawet okno umylam, potem sprzatanie, pranie - M i syn ubrali choinke, , ponaklejalismy ozdoby na okna i nie tylko. Zbraklo mi z 1-2 h na dopicowanie (akurat 1h nie mialam swiatla i siedzielismy ze swiewczkami )
Jutro musze wstac przed wszystkimi i podlogi pozmywac bo juz nie dam dzis rady. No i najgorsze pakowanie , bo jutro do tesciow na te kilka dni, M chce wyjechac z rana ale cos czuje zezenim sie spakujemy to bedzie poludnie ;).
A to moje drzewko ;) DSC06825.jpg ciut łancuchy pozmieniałam . No ale jak na chlopow to chyba nie jest źle;)

Załączniki

• DSC06825.jpg
    DSC06825.jpg
    35,4 KB · Wyświetleń: 121
Myla dobrze że pomagają Ci te rozmowy..
Śliczne drzewka dziewczynki :-)
Gratulacje wizytującym: -)dobrze że wszystko ok
Myla gdzie jedziesz po łożeczko???
Ja dziś poukładałam wszystkie rzeczy dla małego na nowym regale: -) i jestem szczęśliwa :-)
Idę spać może dziś trochę pośpie :)
Dobrej nocy

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry