reklama

Kwietniowki 2015

Kurcze mnie też boli podbrzusze i spójnie. W pierwszej ciąży mala tez tak nisko siedziała ale ten ból zaczął mi się dopiero miesiąc przed porodem a tu jeszcze 3 miechy :/ jeszcze mam takie dziwne klucie na dole brzucha po lewej stronie. Dobrze że jutro mam wizytę bo sie trochę martwię. Sypiemy się dziewczyny :P

O Natasza ale mi smaka na popcorn zrobiłaś. Chyba zaraz idę wrzucić torebkę do mikrofali :D

reklama
Ja jestem dzis w diabli zmęczona :( , niespokojnie spałam , obudziłam sie przed 11 z krzykiem na mojego ze do pracy zastałam lol myslalam ze mialam pauzę i o 10 mialam byc w pracy :p
Często takie schizy senne mam :p

Młoda jutro znowu do przedszkola , mam nadzieje ze nie bedzie im robic cyrków :(

Myla z czasem sie polepszy wszystko , głowa do góry :)

Olusia nadal cisza .... :(

Witaj multimama !!!
Kicia wróciła w okolice domu, jak przyjechałam i zakiciałam, kotka wybiegła miałcząc.Kicia się wtuliła, a ja popłakałam. Mądra bestia, a ludzie, brak słów... ulotki które rozwiesiłam na drzwiach, pozrywane, nawet te w sklepach, gdzie miałam pozwolenie.

Asia dobrze ze sie znalazla:tak:

Karinka to z przepracowania te sny masz. Mam nadzieje ze Emily bedzie spokojna w przedszkolu i nie beda ci wydzwaniac zebys po nia przyjechala, Kciuki trzymam

Asiorek, to super, bardzo się cieszę, że wróciła :-) ja to bym sie zapłakała, jakby moja uciekła :(

Kuklaki, robię tak już w poczekalni, a w gabinecie często dają mi ten gumowy przedmiot do zaciskania, ale to nie działa :( ale pobranie jestem w stanie znieść, glukozę tylko raz się robi, więc przy standardowych badaniach nastawiam się po prostu na 2 kłucia, najgorzej to jak w szpitalu mają mi wenflon zakładać, bo to już bolesne jest.

Karina, kciuki za Emily, żeby z chęcia wróciła do przedszkola i do dzieci :-)

reklama
Asiorek super że kicia odnaleziona!! Duża ulga dla Ciebie :-)

KArina trzymam kciuki za Emili aby jutro bylo wszystko ok w przedszkolu. Aby z vhęcią poszła :-)

Ale mały dzisiaj aktywny cały dzień teraz pewnie dwa dni będzie odpoczywał :-) leniwy po mamusi jest :-) :-)

Kurde jutro na 9 mam diabetologa muszę wstać o 7.30 nie wiem jak to zrobie :-( to abstrakcja dla mnie w taką pogodę na dwór wychodzić...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry