Używasz bardzo starej przeglądarki. Nasza strona (oraz inne!) może nie działać w niej dobrze. Naprawdę czas na zmianę na przeglądarkę, która będzie bezpieczna i szybka, na przykład darmowego Firefox, albo darmową Operę. Obie są bardzo szybkie, bezpieczne i wygodne.
kerna o jaciez piernicze :O szok, co za konował, rodzić samemu tak duże dziecko? bez usg? ( chociaż mi też usg nie robili - popatrzyli wysoka to da se rade )
wspołczuje Ci okropnie...
no tak..nie musząrobić..ale podczas porodu mówiłam, że mam cukrzycę nieprowadzoną (byłam u nich wcześniej na konsultacji i ich gin powiedział że jak nic mam cukrzycę) i dal nich to nie był żaden sygnał aby sprawdzic co się dzieje..zresztą jak na 36tc miałam brzuch przeogromny co poweidziała położna przy porodzie..i teżnic...
Kerna strasznie mi przykro to musi byc bol nie do opisania... i to wszstko przez lekarzy. To chyba jeszcze bardziej boli mojs mama zmarla po porodzie...
Mamcia miala cc a ze ponad 30 lat temu nie pionizowali od razu lezala i lezala. Oderwal sie krwiak i zablokowal tetnice w mozgu. Achhh przykra sprawa. Brakuje mi Jej. Szczegolnie teraz jak sama jestem mama wiem jak wazna jest ta osoba w zyciu kazdego dziecka...
Bardzo sie balsm mojej cesarki,lekarze o tym wiedzieli. Ale teraz sa inne czasy i medycyna zrobila postep wiec bylo naprawde spoko.
Oboszze straszne co cie spotkało, ale podziwiam cie tym samym za spokój i opanowanie, które wyczuwam z tonu twoich postów, choć moze sie mylę. Nikogo nie wystraszysz, wrecz przeciwnie, twoja historia tylko pokazuje jak bardzo trzeba słuchać własnego instynktu i ze nie mozna bagatelizować cukrzycy ciazowej.
Zakładam wątek kulinarny w którym nie wrzucamy przepisów na kaloryczne oplywajace tłuszczem dania
Kerna dziwi mnie fakt ze usg ci nie zrobili. Ja miałam m i mi tego ze tydzień wcześniej tez miałam. Wlasnud aby przy cukrzycy stwierdzić czy dziecko za duże nie jest
Iza no cos ty. Przecież my nawę nie wiemy ze takie istnieją
ja się trochę obrobiłam w domu tzn wstawiam 4 pralkę -_- sprzątanie gratów co chwila, aż musze sobie odpoczząć bo brzuch ciągnąć zaczął :/
oddelegowuje dzisiaj małego na noc do dziadków :-)
Wiecie co? Wyciagnelam moje kreacje ciazowe spodnie w ktorych poszlam rodzic sa ogromne ) ale wbilam sie juz w te pierwsze i mi mega wygodnie nie bede sie meczyc juz z normalnymi gatkami bo mnie juz troche cisna. Glownie to wzdecia ale dzidzius juz pewnie tez troszke