reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Natasza ja też lubię mieć coś między nogami jak śpię :p najczęściej zawij a m kołdrę i tak śpię.
Myla jeśli mówisz ze taka to dobra sprawa to chyba faktycznie kupie. Najlepiej polegać na czyjejś opinii, bo sama nie umiałam się zdecydować. A jak Ty się dziś czujesz? Mnie dziś pipka tak boli jakby miało mnie rozerwać :eek: młody kopie i buszuje ile wlezie, brzuch się stawia co chwile. mąż się śmieje, że mnie w nocy nawet nie dotknął wiec to nie jego zasługi ;)
Asia ta poducha tylko 6 cm mniejsza ode mnie :D

Myla super, ja wlasnie marudze mojemu ze ma mnie zawiesc do tego sklepu gdzie to daja za darmo, ja mam dwa jaski i jeden pod glowa trzymam a drugi miedzy nogami i pod brzuchem:tak:

O NAtasz to chyba jednak cie jeszcze nie wypuszcza, nic musisz wytrzymac jeszcze na tych apartamentach

No 160cm ja właśnie tak z nią leze ze mam rypnieta nogę na nią przechodzi kolo brzucha i głowa. Normalnie AZ zasnelam przed chwila i spalam 2 godziny :/

A czuje się tak sobie... Bywało lepiej i jeszcze Arek mnie dziś drażni :/

Ostatnia edycja:
Ja w pierwszej ciazy długo zwlekałam z kupnem ciążowej poduchy, chyba tez jakos do 7 miesiąca i potem żałowałam, ze sie wczesniej nie zdecydowałam. Obecnie spi z nia (mówimy na mia Żmija) moj maz, ja sibie wsadzam takiego mega wielkiego misia miedzy nogami. Poduszkę mamy taka Poduszka dla kobiet w ciąży - Poofi jestem z niej zadowolona, jest miękka, łatwo sie pierze pokrowiec (ściąga/zakłada) mozna wyciągnąć ta watę czy dołożyć w miarę potrzeby. To samo z poduszka do karmienia.

reklama
A to moja poducha :) ma fajne granulki w środku i jest dlatego bardzo wygodna :)
Używałam tylko do spania :p
ImageUploadedByForum BabyBoom1421014875.783658.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1421014875.783658.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1421014875.783658.jpg
    12 KB · Wyświetleń: 50

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry