reklama

Kwietniowki 2015

Asiorek fajnie że udalo wam się logistycznie wszystko organizowac. :-) jeszce miesiac z malutkim chaczykiem i będzieie razem :-)

Milia nic sie dzis nie dowiedzialam bo obchod trwał 5 minut i akurat byłam w łazience no ale gdyby bylo cos nie tak to lekrz by wezwał a tak to cisza..
Co do bolu o jest różnie czasem nie boli praktycznie wcale a czasem tak rwie ze masakra :szok: nie mam pojęcia od czego to zalezy

Wczoraj produkcja a dzisiaj cisza:-)

reklama
Asiorek,a kto Wam koty dowiezie?

Natasza, to w sumie dziwne, ze nie wezwali Cię na obchód, bo zazwyczaj każą chyba wszystkim grzecznie leżeć w łóżkach i czekać, nawet jak już nic nikomu nie jest... Może te bóle zależą od ułożenia synka, jesli uznali, ze nie jest to niepokojące, to widocznie tak bywa... trzymaj się :-)

Marela dobrze ze byliscie w domu, teraz to juz chyba wszystko tak robia zeby sie szybko psulo, masakra jakas.

Karina
dobrze ze chociaz duzo pozniej pospalas, ja tez jak pochodze duzo to pozniej zmeczona i obolala

Asiorek
widze ze juz wszystko zorganizowane, brawo

Marela widzę, że dzień rozpoczął się nieciekawe...:banghead: teraz te wszystkie sprzęty robią tak, żeby tylko wytrzymały przez okres gwarancji, a potem do wymiany...

Natasza ten szpital ma jakieś dziwne zasady. U nas w szpitalu na obchodzie musisz być obowiązkowo. Nie może grać w tym czasie tv na sali, no chyba że po cichutku. ;)

Asia kociaki w pełni zmotoryzowane :D

Myla fajnie ze masz już tą poduche:-) jak ją chwalisz to może rozważe zakup pomiędzy kojcem a cebuszką:-)

No sama byłam zdziwiona że nikt mnie nie zawołał tylko poszli dalej ..dziwne no ale cóż...wieczorem już obchód był nic nowego się nie dowiedziała..mam odpoczywać mało chodzić i tyle a jutro czekać na obchód z zaaplikowaniem luteiny bo moge mieć jakieś badania albo posiewy...a ja myslalam ze już wyjde do domu:rofl2: :-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry