reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Ja tez dziś spagetti a na kolacyjke kanapki z sałata wedlina ogorkiem pomidorkiem i cebulka. Zrobilam 4 kawałki bo Cypi mia zjeść ale wziął płatki i zjadlam cale 4 AZ mi niedobrze było a juz znowu mi burczy w brzuchu

Olusia to ja mialam 2;) kobitka chciala za wszelka cene mnie poprawic na 3 aleja to totalnie olałam. Bylo 2 tyg do matury a ta mi sie kaze WOS uczyc;) porozmawiałam z mama i sama mi odradziła mowiac ze szkoda czasu bo ta wiedza mi sie nie przyda . Jedna dwoja mi w niczym nie szkodzila ;) oceny inne mialam dobre ;) Wolalam porozwiaxywac zadan niz wkowac na pamiec ;) A nauczycielke olałam bo jej nie znosilam. Jej bardziej zalezalo na tej 3 niz mi ;)

Margo, super, że coś kupiłaś :-)

Doli, a moze maż na obiad przyniósł tą kiełbasę, bo bał się, ze jak jesteś obrażona, to nic nie ugotujesz ;-)

Natasza, wieczory i noce w szpitalu to chyba najgorsze są, jeszcze z tyloma towarzyszkami... mam nadzieję, ze żadna nie chrapie ani nie wydaje dziwnych dźwięków...

Milia no najgorsza to jest noc zaczynająca się o 21 :-)
Ledwo zasnęłam ok 23 to przed 24 zadyma bo jedna z pl cesarką skurczy dostała i ja brali do cięcia to znów przysnełam godz 2 ktg babką podłączali na zmianę i znowu od 5 ktg podłączali a później do mnie ciśnienie temp i ktg skurczy niby nie ma ale tak się przyglądały tym zapisom że nie wiem o co chodzi ???
Teraz biją dzwony obudzili mi dziecko zdenerwowało się i szaleje :) i weź tu człowieku śpij?? Taka zmęczona jestem po tej nocy że szok
A co do odgłosów to nic nie słyszałam ale sama nie wiem czy nie chrapałam :- D bo czasem mi się zdarza :)
Widzę że Wy dzisiaj w nocy pobuszowałyście trochę :)

reklama
Oj ja juz dawno zaczelam pieknie dzień:/
Wpada M jak strzala do naszego pokoju - kaloryfer pekł.
Na szczescie on spał u syna ze wzgledu na chorobe malego. Koloryfery nowe 3 lata do tego jedyny pokoj w ktorym jest dywan:/ 5 min zanim opanowal z podstawianymi miskami a i tak mokro ze chol..a. Jaki mi panele popsuje to nie recze za siebie:/ . A co jakby nas nie bylo? W godzine to by juz na klatke woda wychodzila a o sasiadach nie wspomne:/ Szlak mnie trafia bo nie kupuje najtańszych rzeczy a skończy sie gwarancja i do wurzucenia ...... Wryyy

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry