reklama

Kwietniowki 2015

Karina, witaj zatem w klubie cisnieniowcow, znam ten ból. Bez tabletek ciśnienie mam w granicach 150/90. Jeszcze 2 miesiące temu bez tabletek było to 140/90, tak więc rośnie :-(.

Przynajmniej nie będę mieć dylematu odnośnie cesarki ;-)

reklama
Natasza, widać nie brakuje im wolnych łóżek, a kasę za każdy dzień dostają, więc Cię trzymają... jak Cię nawet nie zbadali dziś, to rzeczywiście zagrożenia nie widzą żadnego, ale przynajmniej polezysz, a w domu pewnie byś wstawała co chwilę...

Doli, ja na razie o laktatorze nie myślę, bo nie wiem, które są dobre, czy będzie potrzebny itp., w szpitalu można wypozyczyć i wtedy sobie zobacze, a dokupić to juz w każdej chwili można.

Nasza matka ma taką siłę perswazji, ze zamówiłam cebuszkę i podobno nawet już została wysłana, więc jutro spodziewam sie wspaniałej nocy ;-)

Ja zawsze w gabinecie mam jakieś 150-140/90 a w domu zupełnie normalne a nawet czasem trochę za niskie 100/60. Ale u mnie to chyba syndrom białego fartucha :D Nawet sobie specjalnie porządny ciśnieniomierz kupiłam bo bałam się, że może mój jest kiepski i mi zaniża.

Natasza mają miejsce to trzymają... Zawsze to kasa dla nich.

Jak karmiłam młodego to on jadł z jednego cycka a ja koło drugiego musiałam butelkę trzymać bo się ze mnie ciurkiem lało.

Olusia daj znać po wizycie! Tylko po a nie jak zwykle!!!

Ja miałam laktator ręczny poprzednio z agenta,teraz nie mam ale chce kupić tylko niewiem jaki. Jeśli elektryczny ma ciągnąc gorzej lub tak samo jak ręczny to pierdziele kasę wydawać.

Byłam po małego w szkole i ledwo doszlam do domu :eek: tak mnie bol w podbrzuszu złapał taki jakby Skórcz ale taki typowy jak mięśni cos kozę jak mega kolka ale nie z boku tylko w pod brzuchu normalnie nogami ledwo ruszalam..musialam stanąć na parę minut

reklama
Szaj nie byłam bo auto mieliśmy u mechanika :confused2: dobrze, że już ogarnełaś to wszystko ;D teraz pełen looooz ;D

sataga witaj w klubie, tak się nakręciłam , że brzuch mi twardnieje na zawołanie, w dodatku jestem prawie pewna, że mam skroconą szyjke i rozwarcie, skąd te brednie to nie wiem, aha czuje ucisk na pęcherz i szyjke i ogólnie efekt parcia :cool: i mam wrażenie, że moj brzuch pęknie zaraz bo jest napięty..

milia chyba teraz to będziemy już częściej chodzić? co 3 tyg przynajmniej .. ja chyba też odłoże zakup laktatora..

marela mój po wizycie kontrolnej ok, jeszcze w czwartek druga kontroli i zielone światłlo dla przedszkola!!!! ciekawe na ile.. :confused2::sorry: ja teraz bardziej czekam na grzebanie na dole niz usg... tak się nakręciłam :(

Myla i przeszło Ci ? ja mam dokładnie takie same dzisiaj boleści :/ ale to chyba mlody całą swoją osobą zagnieżdził mi się na 10 cm całej macicy :confused2:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry