reklama

Kwietniowki 2015

neta82 a ja pojadlam i to duzo po 22... pewnie dlatego taki cukier... no ale zeby sie upewnic pewnie bede musiala isc powtorzyc badanie zeby sie upewnic.. ja mialam byc a laboratorium o 7:30 a po 22 jadlam wiec nawet nie ma 12h... :tak:

Milia moze moze...mam taka nadzieje... ech....:tak:

Aylin, Neta, cenne wskazówki, i fajne stronki, dzięki
biggrin.gif.pagespeed.ce.jYY3-3XSUx.gif

Doli nie rob mi smaka nie kiebaski... hehe;-)

natasza
dobrze ze jestes pod dobra opieka.. ciekawa jestem jakie plany maja do ciebie? a moze faktycznie zle byla wtedy szyjka zbadana? hmmm:confused:

Ostatnia edycja:
reklama
Olusia nie chce cie pozbawiać optymizmu ale późne jedzenie z porannym wynikiem cukru niewiele ma,wspólnego. Kolega z zona dla towarzystwa poszedł na badania. Ona w ciąży on nie. Ona 12 h przed nic nie jadla on dla kontrastu zezarl tabliczkę czekolady o północy. Ona - cukrzyca ciążowa a on wynik poniżej 90.

neta nawet jak trzeba bedzie to jutro pojde na badanie, zaplace i mi zrobia...i zrobie z palca i krwi...a gin nie oddzwonil jeszcze....

Aylin dzieki za odpowiedzi... czekam i bede reagowac...:tak:

A do tego tak mnie zgaga pali ze jakas masakra... oraz w brzuchu mi tak jezdzi jak by mi cos zaszkodzilo... a ta zgaga to juz nie tylko wieczorami ale i w nocy i w dzien.. dzis napisalam sie troszke herbaty rano i za chwile zaczelo mnie palic..pilam dzis mleko rano tzn kakao i na chwile byl spokoj a potem znow..

Olusia ja bym się na Twoim miejscu nie stresowała tylko powtórzyła badanie i będziesz widzieć bo powyżej normy masz tylko na czczo a reszta ok więc może to taki epizot tylko :)
No ja jestem prawie pewna że mi źle zmierzyli w sobotę bo wynik z piątku pokrywa się z dzisiaj a cały ten czas leże i nic nie robię
Doli fajnie z tym mieszkaniem powiedz coś więcej :)
Gdzie nasza matka Myla się podziewa? ? Bo już się zastanawiam

Ale się rozpisałyście. U mnie po wizycie na szczęście wszystko wygląda ok. Pytałam o kłucia w pochwie bo mi się zdarzały ostatnio i okazuje się, że to młoda tak mi się daje we znaki i kręci raz głową do dołu i kopie po brzuchu raz głową do góry i tłucze po szyjce i pęcherzu. Mogłaby się już zdecydować a nie co chwilę zmieniać pozycję. Trzeba się trochę wyluzować :D

reklama
Macie sie z tą zgagą... współczuję...

No właśnie, Myla, udało sie załatwić wszystko pozytywnie? jak się czujesz?

Sataga, super, że wszystko dobrze! :)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry