reklama

Kwietniowki 2015

No Myla bo to mogą być jakieś skurcze które nie do końca czujesz ja leże z taka dziewczyna teraz tylko że ona jest w 34tc musisz uważać na siebie i tyle bo ona teraz leży i bierze luteinę

reklama
No no bo to właśnie o stan przedrzucawkowy chodzi :) tylko że to raczej częstsze u osób które maja nagły skok ciśnienia, czyli dobre ciśnienie o nagle ciśnienie wysoko skacze i wtedy jest zagrożenie. Ale myślę szaj że nie masz się co martwić jak narazie :)

Hejka :)

Ja przy pampersach zostaje , a mokre chusteczki to z Penaten :p
Sprawdzone i jestem zadowolona :)

Moj M no miły miły :p nie zamieniłabym go na żadnego innego :)

Mila83 - 100 Lat dla córy :) ❤️❤️❤️

Margo napewno jutro bedzie wszystko dobrze na wizycie ..., zrozumiałe ze sie boisz ... Ale trzeba myslec pozytywnie :) ❤️❤️❤️✊✊✊

Natasza no to duża dzidzia :)
Dobrze ze ok badanie :tak:

Neta ja biorę gaviscon na zgagę .., pomaga ale nie na dlugo , sama mam taka zgagę ze az nieraz musze pawia puścić :( samo wychodzi .., taki kaszel dostaje i nie ma zlituj sie :(

Sataga, Szaj gratuluje udanej wizyty :)

Ale produkcja dzis u was :p

reklama
Neta to faktycznie dziwne że jeszcze czekają, bo to dosyć niebezpieczne. Mojej koleżance tu w Bcn z tego samego powodu zaraz po 36 tc wywoływało poród bo nie chcieli ryzykować. No ale skoro siostra w szpitalu to na pewno ja kontrolują i nie ma się co martwić.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry