reklama
Hej kobitki, padam na pysk wstaje już kolejny dzień o 4.30 i w pracy mam zapierdziel na max byle do piątku.
Współczuje mdłości oby wam szybko przeszły.
Myla spóźnione ale szczere wszystkiego naji Ty wcale nie stara bez przesady. ja jak urodzę maluszka to będę miała już 32
a dopiero co 18 organizowałam
![]()
hmm no to ja to dopiero star dupa jestem
wiecie ze ksiezna Kate tez jest kwietniowka
ciekawa jestem ktora urodzi razem z 4 nastepca tronu Wielkiej Brytanii![]()
hmmm a podali ze ona ma termin na kwiecien? specjalnie szukałam nawet i nigdzie info nie ma. Od marca pewnie i tak spekulacje będą. Najbardziej mnie rozsmieszyło zdanie ze rzecznik nie podał płci dziecka. Kurna jasnowidzem chyba powinic byc
A poza tym dzień dobry
Hej kobietki
Ja na szczęście nie miewam żadnych spotkań z wc ale mdli mnie dosyć często i mocno. Najgorzej jest ok 17 wtedy najchętniej bym oddała te mdłości komuś innemu. Z synem wcale nie miałam żadnych problemów, mdłości i innych cudów.Tą ciążę przechodzę dużo gorzej.
A Księżna Kate to czasem na luty/marzec nie ma terminu? . W sumie wczoraj jak słuchałam wiadomości to stwierdzili , że jest w ciąży coś w okolicach 8-12 tydzień
Muszą to dokładnie potwierdzić
Normalnie uwielbiam takie wiadomości.
Ja na szczęście nie miewam żadnych spotkań z wc ale mdli mnie dosyć często i mocno. Najgorzej jest ok 17 wtedy najchętniej bym oddała te mdłości komuś innemu. Z synem wcale nie miałam żadnych problemów, mdłości i innych cudów.Tą ciążę przechodzę dużo gorzej.
A Księżna Kate to czasem na luty/marzec nie ma terminu? . W sumie wczoraj jak słuchałam wiadomości to stwierdzili , że jest w ciąży coś w okolicach 8-12 tydzień
IzaVarsovie
Fanka BB :)
Lei, aupair za 240€ to podejrzana sprawa... Sama byłam aupair w 2005 i dostawałem 350€ w Monachium co i tak nie starczyło na zycie (trzeba opłacić kurs niemieckiego i transport) zostawało mi 50€ na "wydatki" przy dobrych wiatrach. Wiec sorry, 240€ to jakas niepoważna propozycja chyba ze wyboplacacie szkole i transport ...
Ja mam dola, sporo złych wieści głownie finansowych, w pon kontrola u lekarza "ZUS"owskiego, bedzie przesrane
A propos księżnej to moj maz urodził sie tydzien po Williamie, ja urodziłam tydzien przed Jerzym a teraz wynika ze znow bedziemy w jednym czasie rodzic
Ja mam dola, sporo złych wieści głownie finansowych, w pon kontrola u lekarza "ZUS"owskiego, bedzie przesrane
A propos księżnej to moj maz urodził sie tydzien po Williamie, ja urodziłam tydzien przed Jerzym a teraz wynika ze znow bedziemy w jednym czasie rodzic
nadzieja05
Aktywna w BB
kolejne USG zaliczone, z dzidzja wszystko ok, czas sie zapisac na badania prenatalne i zacząc schodzic z leków!!!!!
kolejne USG zaliczone, z dzidzja wszystko ok, czas sie zapisac na badania prenatalne i zacząc schodzic z leków!!!!!
Gratukacje :-) ciesze się że wszystko ok a w którym tyg jesteś? Jakie leki bierzesz ?
nadzieja suuuper :-))
Iza ohoh jaka Ty królewska ;-)
ja już myślałam, że mogę wszystko ( jeść ) więc zjadłam pół czekolady i skutki mam do tej pory, jestem tak napchana, że aż mnie mdli :/ teraz jem obiad i to będzie chyba na tyle w dniu dzisiejszym.. eh :/
Iza ohoh jaka Ty królewska ;-)
ja już myślałam, że mogę wszystko ( jeść ) więc zjadłam pół czekolady i skutki mam do tej pory, jestem tak napchana, że aż mnie mdli :/ teraz jem obiad i to będzie chyba na tyle w dniu dzisiejszym.. eh :/
Myla Novak
Fanka BB :)
To mąż musi być zadowolonymi na mdlosci popoludniowe pomaga dziubanie swiezego slonecznika ciagle cos w buzi musze miec aby nie mulilono i glod najgorszy wrog nie tylko cukrzycy
Przepraszam powstrzymać się nie mogłam 
Ja też krótko po 18 jestem!!!:-) Jeny jak fajnie ze jest ktoś starszy niż jaHej kobitki, padam na pysk wstaje już kolejny dzień o 4.30 i w pracy mam zapierdziel na max byle do piątku.
Współczuje mdłości oby wam szybko przeszły.
Myla spóźnione ale szczere wszystkiego naji Ty wcale nie stara bez przesady. ja jak urodzę maluszka to będę miała już 32
a dopiero co 18 organizowałam
![]()
;-)Patrząc na moje ostatnie szczescie do wyborów to jawiecie ze ksiezna Kate tez jest kwietniowka
ciekawa jestem ktora urodzi razem z 4 nastepca tronu Wielkiej Brytanii![]()

A mnie dziś mdli strasznie!!!!:-) W końcu!!!
Wnet się rano pozygałam Hurrra 
marela
Podwójna marcóweczka ;)
dygotka - co to 32
? rany co ja tu robie ?
reklama