Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ale jaki cudny. Jeśli bedziecie miały możliwość wypożyczyć to polecam, chwila i cycek pusty a butelka pełna! Wklejam linka Symphony 
teraz juz jest prawie dobrze ale wiem, ze lipiec/sierpień to będzie znow ryk...
Dzień dobry dziewczynywiecie ze u nie dalej w bloku nie grzeją...! Masakra jakaś:/może nie wyjdę dzis z łóżka
Powiedzcie czy u Was widać juz jakiś wystający brzuszek ? Czy smigacie w zwykłych ciuszkach?
Dawno pisalyscievrez o sledziach, Ka jem od początku i przyznam ze na sushi tez sie kilka razy skusilam. Nie powinno sie jest surowych rzeczy bo można zarazić sie listerią, która jest niebezpieczna dla ciazy itp. Ale prawda jest taka ze ona jest w ogóle bardzo niebezpieczna. Jakbyście zjadły zakażoną rybę bez ciąży to i tak mega bóle brzucha powikłania i szpital. Wiec nie ma różnicy czy ciaza czy nie listerią jest groźnaryby powinny być przebadane przez weterynarzy przed dopuszczeniem do sklepu wiec nie warto kupować chyba domowego łowienia czy śledzi na bazarku od babci ręcznie robionych
Ufff ale sie napisałam![]()
. Mam mierzyć codziennie aż do następnej wizyty, a gdyby wzrosło jakoś powyżej 145/95, mam się udać do szpitala, niech to