• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Kwietniówki kulinarnie!!!

reklama
aenye robię tak samo wątróbkę tylko ze ja ja sole na sam koniec juz na talerzu bo twardnieje od soli , robie tez watrobke z pieczarkami i wtedy dodaje do niej przyprawe zlocista do kurczaka tez jest pycha.
skopiowalam sobie juz przepisy na ciasteczka i rogaliki ja to raczej taka bardziej gotujaca jestem niz piekąca :-D w tamtym roku miałam szał na mufiny

pierwsza partia trochę mi się spiekła za bardzo od spodu,ale i tak są pyszne:)a teraz pilnuję drugiej żeby się nie spiekły:)nie są co prawda tak ładne jak Twoje(moje nie są takie kształtne:)ale są naprawdę bardzo dobre-będę musiała się pohamować żeby zostawić trochę dla męża:)
dzięki za przepis:*

zuzanna, baaardzo sie ciesze :-D smacznego! i powiedz, prawda, ze 10min roboty? :-) ja wszystko w jednej misce robie :-) i tylko jedno naczynie do mycia = kondensacja smaku i ekonomii!!!

reklama
prawda,prawda:)bardzo szybko sie robią i prawie same:)już prawie nic nie zostało,a jutro przyjedzie do mnie moja mama i brat też ma wpaść wiec rano polecę po białą czekoladę i zrobię nową porcję:)))

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry