reklama

Kwietniówki kulinarnie!!!

reklama
mmmmmmmmmmniam pysznie brzmi :-) tak truskawkowo to prawie z latem się kojarzy:-)

PS. apropo truskawek to przy karmieniu piersią będziemy mogły pojeść sobie truskawek??? bo ponoć one bardzo uczulające są???

mmmmmmmmmmniam pysznie brzmi :-) tak truskawkowo to prawie z latem się kojarzy:-)

PS. apropo truskawek to przy karmieniu piersią będziemy mogły pojeść sobie truskawek??? bo ponoć one bardzo uczulające są???
to jest jedyna rzecz ktorej sie boje jesc. nawet o proszek czy kosmetyki dla malenstwa sie tak nie boje jak o truskawki. hm... kazdy ma swoje zboczenia :-(

no truskawek nie jadlam od lipca. Zreszta nie lubie "nie swierzych" tylko te wakacyjne, mrozone to nie to. Ale dzemy truskawkowe jem przynajmniej na razie

Ja sobie czasem kupuję tortoletke w cukierni z truskawkami, mam też od tezciowej miksowane truskawki w zamrazalniku i jak mam ochotę to zjadam, teraz nie kupuję bo mają często zero smaku albo taki sztuczny

reklama
Ja sobie pomroziłam sporo truskawek tak że koktajle to co chwile sobie strzelam :-) a tych świeżych to doczekać sie nie umie, mam tylko nadzieje że maluszek uczuleniowiec nie będzie

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry