A ja jestem w szoku , dzis dostalam wyniki i poziom zelaza podniosl mi sie z 7.7 do 12.2!!!!!!!! w szpitalu mowili mi ze bede musiala brac zelazo 3 miesiace a tu po 3 tygodniach takie dobre wyniki :-):-):-) W ciazy mialam 12.5
U nas pogoda jest super, sloneczko swieci, danielek grzeczny w nocy duzo spi, dzis spal od 1am do 7:30 :-) Jedyny problem to wlasnie godzina o ktorej danny zasypia

Fakt, my z chrisem zawsze chodzimy spac kolo 12-1 ale wolalabym zeby maly zasypial przed 12. W ciagu dnia ladnie spi po 3-4 godziny a potem kolo 19 sie budzi i juz nie spi ..czasami zdarzaja sie dni ze przespi caly dzien i noc z przerwami na karmienie
tradzik nas omija, ja caly czas myje go tylko w wodzie, kosmetyki wprowadze moze za 2 tygodnie. Ze skora nie mamy zadnych problemow.
Jezeli chodzi o kolorowe czasopisma o macierzynstwie to ja tez sie z wami zgadzam, choc wiedzialam, ze jak daniel sie urodzi to wszystko sie zmieni...moja siostra blizniaczka urodzila rok temu w marcu i widzialam jak jej zycie sie zmienilo. Ja mam czas na makijaz:-) - maly duzo spi w ciagu dnia, chris pracuje z domu wiec zawsze go przypilnuje jak daniel nie spi, czasem zostawiam go zeby sobie poplakal, ale to doslownie chwilka i zasypia
Pozdrawiam wszystkie mamusie :-)