Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
My też w domku. Wieje strasznie.
Też dostałam azalię. Czy Wam lekarz mówił, że pierwsze opakowanie jeszcze nie działa? Bo się trochę zdziwiłam.
Moja kocha wszelkie wyjścia i ubieranie. Zresztą, taka z niej laleczka (kompletnie nie po mnie), że uwielbia, gdy się ją rozbiera, ubiera, przebiera... Aż się boję, co to będzie :-)W jednym mój synek mnie zaskakuje, uspokaja się jak mu zakładam czapkę i kurtkę, wtedy jest już cisza, do gondolki i śpi albo chwilę patrzy i zasypia po kilku minutach.
a moja nienawidzi się ubierać, teraz to jak jej bluzkę zakładam to sie drze, nie mówiąc o czapce czy kurteczce
dzisiaj nie mogłam się napatrzeć, jak próbuje zapanować nad swoimi rączkami, jak się pojawiają w polu widzenia, to chce je utrzymać i włożyć do buźki i coraz częściej trafia)) a jaka skupiona przy tej czynności
![]()

poczytałam troche i mam nadzieje ze to tylko pokrzywka od czegos co zjadłam.