Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

melduje sie rocznik 86Ligotka, też miałam pisać, że to jeszcze nic straconego chyba że formatowałaś dysk bo wtedy to już du*a. Ja bym się cyba zapłakała, jak bym straciła zdjęcia Filipa..
Jak już piszemy o rocznikach to może jest mamusia z 86-tego?
-/
Nasza tez wystawia język i też krzywo leży. Pediatra nic nie zauważyła. Muszę pomęczyć ja następnym razem.Mnie złości takie podejście księży, bo znam przypadek, że ksiądz jeździ na wakacje z konkubiną... ale mam też przyjaciela księdza, który naprawdę jest księdzem z powołania i ochrzci dziecko, jeśli rodzice są bez ślubu kościelnego... albo kolejny przypadek - nie chcieli ochrzcić dziecka, bo rodzice nie mieli ślubu kościelnego, bo tata był innej wiary (prawosławny) - i czy to jest ok?
A my po badaniu bioderek i jest ok :-) tylko pani dr coś tam zauważyła, że Gabcio jakoś krzywo leży i wystawia język i nas wysyła do neurologa - ktoś wie o co chodzi?

Pewnie zależy od księdza, ale dobrym przykładem jest mój tata - rodzice nie mają ślubu kościelnego z różnych powodów (mimo to jestem ochrzczona, ale mama się wtedy nasłuchała). Tata wiele razy chodził do spowiedzi, ale nie dostał rozgrzeszenia za ten brak ślubu... i ksiądz mu powiedział, że nigdy nie dostanie rozgrzeszenia... no i przestał chodzić...dziewczyny jeszcze takie skromne pytanie- bez ślubu kościelnego ksiądz nie udzieli mi spowiedzi ani nie da komuni?