Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
i jeszce mama do mnie - ale nie nakroiłaś wszystkich placków - myslałam , że mnie szlag trafi

...przy świadkach

Anju- my nie mamy ślubu kościelnego bo mój M nie ma bierzmowania i nie odczuwa potrzeby przyjęcia tego sakramentu oraz kolejnych. Nie zamierzam go do tego zmuszać, to jego sprawa. A to że nie mamy ślubu kościelnego to nei znaczy, że nie będę wychowywała córki w wierze katolickiej, chodziła z nia do kościoła itp. A jak przyjdzie czas to wytłumaczymy jej dlaczego nie przystępujemy do komunii i innych sakramentów.
- co się jeszcze nie zdarzyło. Rano byliśmy na badaniu krwi, zobaczymy na jakim poziomie hemoglobina. Miesiąc temu miał 10,5 i ciągle spada. Boję się, że chyba nie obejdzie się bez podawania żelaza, a to podobno koszmar dla układu pokarmowego