bobomama24
Mama Izy i Martynki
tab jak tam IŚ? i sorki ze ostatnio nie pogadalam dluzej ale spieszylam sie zeby wykapac mala ale i tak wyladowalam jeszcze na 40 minut ze starsza na placy kolo ciebie za tym malym blokiem co remontuja
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ligotko, no u nas to dużo się dzieje, 99% czasu poświęcam Karolkowi. Teraz testujemy produkty, bo mały ma nietolerancje pokarmową. W piątek miał pierwsze szczepienie więc miałam ciężkie dni. Teraz jakby powróciły kolki ale tak do końca nie wiem czy to kolki, w każdym razie mały się męczy i muszę go często tulić bo ryczy. Dużo spacerujemy bo wtedy najlepiej mu się śpi. Noce ciężkie, bo często się budzi. Ja zaczynam biegać, bo ciepło idzie i trza wrócić do poprzedniej figury. To tak w skrócie tylko, bo nie mam za bardzo czasu pisać ostatnio :-(.Beciu co u Was??
I niech tak zostanie.

dziewczynki myslicie ze na chrzest moge wyslac zaproszenia recznie robione metoda scrapbookingu?
A my dzis idziemy pobuszowac po sklepach. Chce sobie kupic cos na swieta bo przez cyce w nic sie nie mieszcze. Mam nadzieje ze Lenka pozwolimamusi cos kupic bo ona nie bardzo lubi takie wypady.
Aha i wazne. Trzymajcie jutro kciuki bo mam egzamin na prawko-jedyna szansa zeby zdac.
- tylko dlaczego jedyna szansa??