Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

Czesc dziewczynki
Mialam koszmarna noc. Mala co chwile poplakiwala i musialam ja glaskac a o 4 rano byl mega ryk i noszenie na rekach. Probowalam wszystkiego i w koncu pomyslalam ze to moze kupa i okazalo sie ze ma malego bobka i nie wiem czy to on jej przeszkadzal czy to zeby. Zaraz po zmianie pieluszko zasnela i pospalysmy do 11 z przerwa ma karmienie ale rano miala lekki stan podgoraczkowy 37.2. Ogladalam jej dziasla i nic tam nie widac wiec domyslam sie ze to ta kupka jej przeszkadzala. Z drugiej strony skad stan podgoraczkowy??? Zglupialam i nie wiem co o tym myslec.
Angelka u nas marudzenie bylo wczoraj za to dzis mega grzeczna nie liczac nocy. To na pewno ta pogoda. My juz drugi dzien w domu i mam nadzieje ze jutro uda sie wyjsc na chwile bo zglupiec mozna.