Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Anja w Chinach siedzisz i narzekasz? Jakby powiedziala moja Mamcia :nie grzesz;-)
I nie jestes sama , ja tez do konca bede ciagnac i to dwa etaty bo mi nikt zwolnienia nie wystawi. Ewentualnie sama sobie moge wybrac ze chce juz zaczac macierzynski ale wiadomoim wczesniej wybiore przed tym mniej mi zostanie po no a przeciez lepiej z maluszkiem w domu posiedziec.
Anja i Polis nawet nie wiecie jak sie ciesze ze sa wsrod nas dziewczyny ktore nie boja sie do konca pracowac.Czytalam sobie posty i 90% dziewczyn szuka tylko powodu zeby siedziec.Dziewczyny przestancie nazekac bo sie tego nie da sluchac.Nazekacie jak stare baby.Ciaza to nie choroba wiec jak najbardziej mozna posprzatac w domu i zrobic pranie.Ja bedac w ciazy z blizniakami pracowalam na caly etat az do 30 tygodnia (pozniej juz mi nie pozwolono dlatego ze to 1 ciaza i w dodatku blizniacza).Moze dla niektorych wyda sie moj post zlosliwy ale trudno to chyba musialo ze mnie wyjsc(humorki ciazowe).Brac sie za pranie i do uslyszenia...