Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Tak się pytam, bo ja niestety muszę jedną rano wypićjeśli tego nie zrobię ciśnieniowy ból głowy (jestem niedociśnieniowcem - rano mam 80 na 40) budzi bóle migrenowe, a wtedy to już kaplica
a niestety żadnych tabletek nie wezmę :/
Kurcze... mnie tez ostatnio ciagle boli glowa...od lat cierpie na migrenowe bole glowy.... przed ciaza zazywalam albo leki ktore stosuje sie przy migrenach...ktore teraz odpadaja, albo leki przeciwbolowe bardzo mocne np. solpadeine, ketonal i takie tam... teraz raz na jakis czas lykam Panadol, czasami pomoze, czasami nie :-(
Kurcze... mnie tez ostatnio ciagle boli glowa...od lat cierpie na migrenowe bole glowy.... przed ciaza zazywalam albo leki ktore stosuje sie przy migrenach...ktore teraz odpadaja, albo leki przeciwbolowe bardzo mocne np. solpadeine, ketonal i takie tam... teraz raz na jakis czas lykam Panadol, czasami pomoze, czasami nie :-(