reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

O jeszcze jedno tak piszecie o bolach podbrzusza i wogole.Mam sama malutki problem.Po jednym z seksikow z mezulkiem po jakichs 30 min. poczulam takie klucie jakby mi ktos w waginke igly wbijal.Nie byly to bole brzucha tylko takie klucie iglami w srodku .Trwalo to kaies 1,5 godziny i potem samo przeszlo.Spotkalyscie sie z czyms takim?? Boje sie ze sie u mnie niektore "sprawy" ukroca.RATUNKU !!!!!!

reklama
witam:)

i Białystok zasypało:)))1,5 godziny przebijałam się przez centrum:p.Krzys ze szkoły wrócił jak bałwanek,hihi.

Jutro mam wizyte,popodgladam malutką,strasznie się cieszę i nie moge sie juz oczekać:)

Zaglosowałam na moderatorke,chociaż zdziwiło mnie że wypłyneło to 2 raz,pisałam do Administratorki jakoś w październiku w tej sprawie,nie było odzewu a przecież na watku zamknietym już raz to przerabialysmy,sama nie wiem.????

Dziewczynki zbliżaja się Świeta,każda pewnie kupuje coś najblizszym,nie mam pomysłów dla dorosłych(dzieci same listy piszą).Założę temat i prosze o pomoc i pomysły:)

witajcie nic nie przeczytalam wpadlam tylko powiedzieć, że żyjemy, jestesmy przeprowadzeni i od dziś mamy internet... jak znajde wiecej czasu to popisze więcej bo teraz mam męza w domu bo ma wolne do środy i nie mam czasu siedzieć w kazdym razie dzidziuś tak szaleje, że lakarz dzis na wizycie powiedziała, że to niespokojny duch... nie mogł go namierzyć żeby tetno posłuchac bo tak latała, że szok!!! Ona nawet w nocy buszuje ma chyba jakąś nadpobudliwość... ADHD? z Ala bylo zupelnie inaczej...

uffff nareszcie mam dostep do swiata :)

witam wieczorkiem niedawno wrociłam z pracy i jestem padnięta,jeszcze sklepy zaliczyłam, dla mnie oliwke na brzuszek,dla dzidzi flaszeczki,a dla męża kalesony żęby bidulek marzną:-). dzis z domu na metro wyszłam dużo wcześniej i szłam jak kaczka :tak:pomalutku, bo u mnie też nasypało i to nie mało. co do siary to też u mnie cisza,teraz sobie leże i odpoczywam a moje maleństwo ,,pracuje'':-D kopniaczki coraz mocniejsze:tak: co do ruchów dziecka to zasięgałam porady u mojej siostry ona ma dwujke jak była z pierwszym to mówi że ją kopała dzien i noc konkretnie, z drugim to czasem dwa tygodnie nic nie czuła a jak już to delikatnie,i do dziś tak jest jeden ruchliwy drugi spokojny;-)właśnie wrócił m i musze go poprosić o masarzyk bo moje łydki nadal bolą:-(

A ja wlasnie wrocilam od kolezanki, dwa dzidziusie tam byly i jakos zle sie czulam bo ja chce miec tez juz swoje na raczkach!!! No a wracajac zaliczylam upadek, oj wiecej strachu bylo niz strat, przyszlam do domku to sie z przerazenia poplakalam, na szczescie upadlam na pupe i raczke, koszmar... a to dopiero poczatek zimy!

Jtadul zdrowiej nam mamuska ,Anja ty tez kuruj swoja kruszynke.Witam rowniez Ciebie Liberta.Pisz z nami jak najczesciej.Do uslyszenia ...

dziekuje ona "wykurowana" ale niestety virus nie oszczedzil reszty domownikow, M dopadl w czwartek a mnie wczoraj. weekendu nie mielismy :( jedyne co nam sie udalo to isc do kina wczoraj na tangled, super bajka polecam. I jak wrucilismy z kina to ja sie zaczelam zle czuc noc mialam tragiczna. teraz w poludnie wkoncu zaczyna herbata zostawac bo tak to nic. Takze indyka nie bylo, spotkan nie bylo i zakupow nie bylo. Jedyne co mi sie udalo to kupic pare rzeczy na overstock.com Nowa posciel, kadre z pierza i szafke dla dziecka do pokoju. A dzis jestem zwloki leze w lozku, na szczescie M ma wolne takze nie musze wstawac nawet po herbatke. Rozmawialam z ginkiem wczoraj powiedzial ze to jakas epidemia teraz z norovirus, ze szybko ma przejsci i na szczescie nie bedzie mialo zadnego wplywu na dziecko.

Hej:)

ja po popołudniowej drezmce- chyba sie przeforsowałam bo czuję się okropnie:( wyszłam dzis z domu i w sumie odwiedziłam ze trzy miejsca i chyba o te trzy za dużo i teraz boję sie że jednak mogłam jescze dzień dwa poczekać po tym przeziebieniu....no chyba, że jak się pożądnie wyśpię bedzie lepiej- dzis pobudka od 4:30...a taka szczęsliwa od rana byłam....

witam sie i ja :-) co za dzien rano obudzil mnie maz z kwiatkami,torcikiem i prezentem (nawet nie slyszalam jak po kwiaty poszedl) nastepnie zrobil sniadanko (buleczki tez kupil) wiec 25 urodzinki zaczelam super, o 11.00 S poszedl do pracy a ja caly czas odbieralam telefony i sms z zyczeniami:-) az okolo 15 dostalam tel. od lekarza ze mam cukrzyce ciazowa i juz nie bylo tak wesolo, musialam jechac po skierowanie a i tak nie dalam rady sie dodzwonic do przychodni bo tylko do 16.30 dzisiaj otwarte bylo. A ja nie wiem co mam robic :-( musze czekac do jutra zobaczymy na kiedy termin bede miala.....

reklama
Ja jeszcze siary nie mam i ciesze sie :-) tak jak ktoras z was wspominala , siara czesto pojawia sie po porodzie (wlasnie mojej siostrze pojawila sie po porodzie)

Filmik widzialam juz kilka dni temu. Mi sie raczej nie podoba:szok: nie chcialabym zeby moj maly danielek tak szalal w moim brzuszku. Wydaje mi sie ze ta kobieta nie miala w ogole silnych miesni brzucha i sporo skory, bo nie wiem jak u kogos kto ma bardzo napiete miesnie brzucha dziecko moglo tak plywac?? Moj Danny szaleje bardzo czesto, i czuje ze jemu tam ciasno, tez widze ze sie rusza brzuszek ale tak ladnie delikatnie :-)

Kurujcie sie dziewczyny, mnie na szczescie nic jeszcze nie dopadlo, oby tak dalej ;-)

Do góry