reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Obiecuję;)
Ja się zdrzemnęłam z godzinkę chyba i widzę że skurczybyki ustały ale mały tak mi wierci się w tym brzuchu że ani siedzieć ani leżeć bo wariuje jak nie wiem a w pochwie to mi chyba dziurę głową robi bo normalnie czuję ucisk jak nie wiem:/

kurczę, ja tez bym się przespała trochę, bo w gardle drapie i łeb pęka, ale ja w ogóle nie umiem w dzień spać, leżę i nie usypiam
co można na gardło bezpiecznego wziąć??

Dziękuje dziewczyny za miłe słowa, chodź przez nie znowu łzy lecą to wiem ze o mnie myślicie. Wiecie co jest fajne chodź nie mam tu rodziny to przekonałam sie ze mam prawdziwych przyjaciół, przychodzi do mnie wiecej osób niż do kobitki ( Niemki) która sie tu urodziła a ja jestem tu dopiero 6 lat. Ok wycieram oczka i poczytam inne wątki może mi sie humor poprawi. Pozdrawiam i trzymam kciuki za Rutkosie żeby już sie zaczęło i szybciutko skaczylo

zdrzemnełam sie dzis w południe z Ala, jednak dalej jestem jakas nietomna... bleeeeeeee... wiedze, że tu cicho wiec WY chyba też nie macie dzis mocy... jakis taki dzień do d....py

Hejka

OJ Rutkosia to już ma objawy jak nie wiem :) Ciekawe co tam u niej

Witaj Ewelinko spowrotem ciesze sie ze ci się cieplej na serduchu zrobiło :))))

Ja wróciłam właśnie od gina trochę się podjarałam bo ujście mi się otwarło na 1,5 do 2 cm i szyjka podatna czy coś takiego także powiedziaół ze coś się zaczyna dziać jakbym miałą nieregularne skurcze to mam jutro isc na ktg a jak nic to w srode
No ciekawa jestem czy długo jeszcze bede czekać mam nadzieje ze nie :)

sorbuś no to męzusia dopadnij może sie wówczas zacznie jak szyjka podatna i sie tam conieco otwiera :) trzeba spróbowac :tak::tak::tak:
i dawaj znac już z porodówki, wiec dziś coś zainicjuj to może w nocy lub rano jutro pojedziesz :)
trzymam kciukasy &&&&

reklama
Ewelinka: Bardzo Ci wspolczuje tego lezenia, ale pamietaj jak Cie czeka za to nagroda :-) Badz dzielna. My tu wszystkie jestesmy z Toba!

Margoz: Ja na gardlo mialam Tantum Verde spray. On dziala miejscowo wiec jest ok.

Zdjec wozka nie mam narazie, bo mi sie ladowarka do aparatu zapodziala. Dzis bylam na zakupach jeszcze, kilka drobiazgow doslownie mialam dokupic i wydalam 170 zł :szok: Prawie nic nie kupilam. Masakra :-(
A no i jestem po wizycie, wszystko opisze w odpowiednim watku, ale juz chyba nie dlugo. Hihi :-)

Do góry