reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Witam Gosiu w naszym gronie:-). Dziewczyny ma być lepiej. Temperatura troszkę spadnie do 20 kilku. Ja jutro tez mam małe przyjęcie. Robimy z M grilla i zaraz idę robić ciasto i sałatkę. Dziś jak poszłam do sklepu to nie mogłam się oprzeć ogórkom kiszonym. To pierwszy raz w ciąży kiedy ciągnie mnie do ogórków:-D

reklama
sylvanas ja tez dzisiaj bylam na zakupach i myslalam, ze zemdleje...

Apple tree
bardzo proszę. Słoneczko specjalnie dla Ciebie prosto z Łodzi :)

Scarletka a to jakaś okazja, że szykujesz imprezkę?

Natasza ja juz jestem na zwolnieniu. We wtorek poproszę moja ginkę o kolejne... Nie chce wracac do pracy... Po moich doswiadczeniach wolę chuchać na zimne...

Zanbab ja dzis mialam to samo :) Bylam w warzywniaku i jak poczulam zapach ogórków musialam je kupic :)

Lece Dziewczynki pograc z D. w chinczyka :)

Dziewczyny, ależ Wy się rozpisujecie, 2 dni nie zaglądałam, a tu do poczytania lektura na pół godziny :-D Ja dzisiaj znowu na nocce jestem. Mam nadzieję, że dziś będzie lepiej niż ostatnio i nie będę zasypiała o 22. Dziewczyny jak długo zamierzacie pracować, do którego miesiąca? A może niektóre z Was już są na zwolnieniach lekarskich?

Natasza, ale kobieta w ciąży nie powinna pracować w nocy, powinnaś zanieść zaświadczenie o ciąży od lekarza a jak jeszcze nie masz to chociaż pogadać z przełożonymi, bo z tego co wiem to kobieta w ciąży zwolniona jest z pracy w godzinach nocnych.

Ja z zachciewajek to mam ochotę na lody ciągle :-)

angelika hmmmm okazji nie ma, ale czy musi być okazja do świętowania?;-) no może taka malutka okazja, bo człowiek jest taaaaaki szczęśliwy

widzę, że nie tylko ja mam już zachcianki. tylko u mnie są nie co dziwne, bo nie chce mi się ogórków czy lodów, a na tony mogłabym jeść czosnek i wszystko czosnkowe, a do tego rybki wędzone:baffled: i tak u mnie od kilku dni non stop

natasza ja nie muszę iść na zwolnienie, bo jestem na urlopie wychowawczym

Ostatnia edycja:
Witam Dziewczynki :)

Ale upal.....
Mialam sprzatac mieszkanie ale nie mam sily wstac z łóżka...
Tragedia
A u nas... chyba dobrze... Piersi bolą coraz bardziej, nawet nie musze sprawdzac bo bola same z siebie :)
Tym razem musi sie udac - jestem o tym przekonana :)
Mam to samoz tymi persiami no i z tym udaniem sie. Zrodzila sie we mnie optymistka :))). Ciekawe czy to wplywciazy? hehehe

Cześć dziewczyny widze że nie tylko ja nie daje sobie rady z tym gorącem ufff... Wyszłam dzisiaj z domu na drobne zakupy na GODZINĘ a słońce mnie tak spiekło że aż mnie piecze ale kupiłam sobie oliwkę do smarowania iiiiiiiiiii ŚLEDZIE!!!!!!! Od trzech dni o niczym innym nie myślałam jak o śledziach w zalewie śmietankowej z czosnkiem i pietruszką ;D Niebo w gębie;) A najadłam się tak że chyba pęknę;) Pozdrawiam i miłej nocki życzę;)

reklama
A tak swoją drogą śledzie to chyba na chłopczyka nie??? ale czy to wogóle możliwe żeby w 5 tyg. i 4 dniach odczuwać zachcianki typowo na chłopczyka bo ja naprawde jem tylko kiszone rzeczy nie mogę słodkich bo po słodkim mi nie dobrze:(

Do góry