pani_cinkowa
Fanka BB :)
Dziewczyny, jutro testuje. Może do was dołącze...:-)
motylek zatem &&&&&&&&&&&&&&& za dwie kreski
daj koniecznie znać jaki będzie wynik!!!Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
Dziewczyny, jutro testuje. Może do was dołącze...:-)
daj koniecznie znać jaki będzie wynik!!!Dzieki dziewczyny za wsparcie. Strasznie się denerwuje.
Przeczucie mam, że nam się udało.
Pierwsza????vive witaj wśród lutówekgratuluję dwóch kresek... cudowny prezent sprawiliście sobie ze swoim lubym z okazji ślubu:-)
Dziewczyny
Bierzecie jakieś witaminy? Ja biorę drugi miesiąc kwas foliowy.
vive witamy wśród lutówek i gratuluje 2 kresekOczywiście wszystkiego dobrego na nowej drodze życia tak już na zaś życzę;D
PANI_CINKOWA mam stan podgorączkowy i dziwnie mnie boli brzuch. Ale to nie jest ból menstruacyjny. Pozatym nie mam objawów miesiączkowych a tak to już dawno bym miała. Zobaczymy co z tego będziePrzeczucie mam, że nam się udało.