reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Aniolki witam u nas :) my juz spotkalysmy sie na "ciąży po poronieniu"... Tak bardzo dobrze Cie rozumiem... Co chwilę sprawdzam piersi, mierze temperaturę, a to juz obsesja chyba. Ale tak bardzo boje sie ze cos moze mi znowu odebrac Fasolinka... Czekamy zatem na wyniki bety ;)

Motylek
myślę, że do lekarza warto isc najwczesniej w 6 tyg., wczesniej moze nie byc jeszcze serduszka, a to spowoduje tylko strach i niepokoj.

Rutkosia tak jak piszesz strach o ciąże chyba juz nas nie opuści... Ale musimy wierzyc w nasze Malenstwa... I wtedy na pewno nam sie uda :) Daj znac po wizycie u ginka

Scarletko a co u Ciebie??? Gdzieś nam zniknęła?

A u mnie... Zyje juz tylko jutrzejsza wizytą... Dziewczyny naprawde sie staram, ale nie da się nie denerwowac... I te piersi jeszcze ktore coraz mniej bolą... Ale tak bardzo wierzę, że wszystko będzie dobrze :)

reklama
motylek gratulacje. Co do wizyty to nie ma sie co spieszyc, przekonalam sie o tym na wlasnej skorze. Nie wczesniej niz 8, 10 tydzien ciazy, no chyba, ze cos cie niepokoi. Takie jest moje zdanie.

ANECIK co ty!:-D ja chce jak najszybciej.

ja również nie mogę się doczekać, ale zdecydowałam sie na 8 tc, bo chcę sobie zaoszczędzić ewentualnych stresów. Wystarczająco dużo naczytałam się postów dziewczyn, ktore jak sie okazalo poszły na usg trochę za wczesnie i potem się stresowały czy to tylko owu sie przesunęła czy może coś się dzieje z fasolinką, bo w 5 tyg jej nie było widać. Póki nie mam powodów do niepokoju, nie plamię, mam jakieśtam objawy ciążowe to cierpliwie czekam na 2 lipca:tak:

PANI no to ja nie wiem:confused:

motylku zrobisz jak Ci serce podpowiada. Jak bardzo nie będziesz się mogła doczekać, to przecież nie ma sensu, żebyć się męczyła przez 3-4 tygodnie. Ja zdecydowałam się na 8 tc, ale przecież Ty możesz pójść wcześniej. Tak jak pisałam w 6-7 tc już jest bardzo wysokie prawdopodobieństwo, że wszystko będzie widac jak należy:tak:
Ja robiłam sobie w międzyczasie betę i jej wyniki oraz tempo wzrostu uspokoiły mnie, że wszystko idzie dobrze i pozwalają mi spokojnie czekać na usg

reklama
Do góry