reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Scarletka jest mi nieopisanie przykro.. łzy cisną się do oczu:( tulę Cię bardzo mocno!!
miałam nadzieje, że to nie będzie dotyczyło żadnej z nas
[*] dla Twojego Aniołka:(

reklama
Scarletko nie wierzę w to co czytam :(
Nie wyobrażam sobie co musisz przeżywać.. wiem, że żadne słowa Cię teraz nie pocieszą, tak mi przykro.. :(
Ciebie pierwszą tu polubiłam.. Będziesz zawsze w moich myślach i Twój Aniołek też :*

angelika już jestem w domu.
mam nadzieję, że jak już dojdę do siebie, to będę mogła do was wpaść i zobaczyć jak wam idzie, bo bardzo wam wszystkim kibicuję.

angelika już jestem w domu.
mam nadzieję, że jak już dojdę do siebie, to będę mogła do was wpaść i zobaczyć jak wam idzie, bo bardzo wam wszystkim kibicuję.

Trzymaj sie dzielnie - wiem jakie to trudne :( :( :(
Przeciez bylo dobrze, nie mogę w to uwierzyc :( :( :(
Nie potrafię wyrazić słowami jak bardzo mi przykro...

Witam Kochane!
Mnie niestety nie będzie dane zostać lutową mamusią:-( Straciłam swój promyczek. Żegnam was z krwawiącym sercem, do teraz szok nie minął, ból rozpacz, wściekłość na cały świat,poczucie niesprawiedliwości, to wszystko co czuję..
Życzę wam wszystkim spokojnych 9 miesięcy i samych porodów w terminie. Mam nadzieję, że więcej aniołków tutaj już nie będzie. 3majcie się cieplutko.

Scarletka bardzo mi przykro. Zapalam światełko dla twojego aniołka
[*]. Wiem,ze jeszcze teraz strasznie boli, ale zapraszam, żebyś zajrzała na wątek ciąża po pronieniu.

reklama
Witam nowe mamusie:-) Ja mam wciąż problemy z internetem, tak więc nie mogę zaglądać za często:-(
Scarletko, przytulam mocno i zapalam (*) dla Aniołka...

Do góry