reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Kochane mam tutaj w Chałupach internet :-D

Wypoczywam super, pogoda udana, tylko dzisiaj lekko mnie brzuszek ćmił, ale to chyba nic groźnego. Poza tym bez zmian i nie mam o czym pisać :-D czytałam, że już macie brzuszki, kurczę u mnie NIC.

Poproszę o linka do grupy prywatnej, bo ja (blondi) nie mogę znaleźć.

Pozdrawiam Was wszystkie, buziaki!

reklama
Ja także poproszę o tego linka do prywatnej bo też się nie mogę odnaleźć :-p
Wisienko to właśnie m.inn brzucholek mnie zaintrygował, który mi już lekko "napęczniał" w 6 tygodniu. Jeśli chodzi o dolegliwości to miałam mdłości i zawroty głowy ( a tydzień wcześniej leżałam ze stanem podgorączkowym bo byłam pewna że jestem chora - później się okazało że to również objaw ciąży :) Urosły mi również piersi i są tkliwe...musiałam już dokupić bieliznę na większą
Apetyt a raczej ssanie w żołądku sprawia że muszę jeść co 3-4 godziny bo inaczej mam mdłości i robi mi się słabo ( najgorzej jest nocą-muszę wstawać bo nie usnę-jak tylko nakarmię moje dwa głodomorki to usypiam jak dziecko-a potrafią zgłodnieć np o 3 nad ranem albo o 6):-D
A czy są jedno czy dwujajowe to mi lekarz nie powiedział-za 2 tyg idę na kolejną więc się dopytam szczególików
Sonia zazdrościmy bardzo urlopu-wypoczywaj ile możesz i uważaj na słoneczko:-)
Buźka

Ostatnia edycja:
Wisienko, ja zniknelam z tamtego watku, poniewaz mialam takie jazdy w cyklu, ze sama nie wiedzialam co i jak. Stwierdzilam, ze musze wyluzowac, nie przejmowac sie, nie liczyc dni jak szalona... No i udalo sie :)

Dziewczyny, czy was tez tak dziwnie boli brzuch? pewnie juz tysiac razy sie pytanie powtorzylo.. Bylam juz w ciazy i nigdy tak mnie nie ciagnelo... A teraz ani nie moge nic zrobic, ani sie nachylic.. bo normalnie boje sie, ze cos dziecku zrobie...

No i piersi zrobily sie takie wielkie...

Niby to wlasnie moja druga ciaza, a czuje sie jakby mniej doswiadczona niz przed pierwsza :D

Figo, a ty jak poznalas, ze beda bliznieta? Czulas, ze cos nie tak? Czy mialas duzy brzuch?

A czy są jedno czy dwujajowe to mi lekarz nie powiedział-za 2 tyg idę na kolejną więc się dopytam szczególików
A widziałaś ekran usg? Jeśli tak, to widziałaś dwie duże plamy czy jedną - czyli jeden worek owodniowy czy dwa? Jak dwa worki, to są dwujajowe, mogą być więc różne od siebie z wyglądu, a jak jeden, to jednojajowe i będą identyczne :)

Lutówki 2011 - Forum BabyBoom
link do naszej grupy prywatnej.

Gratuluje udanych wizyt:) I Witam nowe mamy:)

Ja idę na usg dzisiaj o 12. Wieczorem zdam relację :)

A co do karty ciąży to miałam założoną już na drugiej wizycie kiedy przyszłam z wynikami badań i byłam po pierwszym usg.

Dzień dobry lutóweczki :-)

Witam serdecznie :)
Możesz mi wyjaśnić o co chodzi? Jak to trolle? Wiem, kto to by był na politycznych wątkach, ale tutaj? Na dzieciowych wątkach?? Pewnie o czymś nie wiem.
Co do ćwiczeń... Ja byłam w dość dobrej formie, ale primo dziecko się źle wstawiło i poród był bardzo długi i trudny, a secundo, okazało się, ze nie umiem za dobrze przeć... No teraz to chyba już umiem, jeśli nie zapomniałam, ale nie wiem.
A jeśli chodzi o ćwiczenia, to już spacerki dobra rzecz :) A ponoć najważniejsze są ćwiczenia Clegana (czy jakoś tak, zdążyłam zapomniec...) chodzi o ćwiczenie mięśni zwieraczy.
Za niecałe 3 godziny mam USG i mam pietra.... A jeśli biochemiczna? :( Albo puste jajo płodowe... No nic, muszę myśleć pozytywnie, prawda? Gdzie się podział mój optymizm??

U nas w grupie grudniowych dzieciaczków pojawiła się dziewczyna, która dużo pisała i wszystko chciała wiedzieć. Chciała też należeć do naszego zamkniętego wątku, na szczęście nie dałyśmy jej dostępu. Okazało się, że laska (albo jakiś inny świr) wstawiła zdjęcie czyjegoś dziecka jako swoje i pisała z Polski a nie z Hiszpanii.

Witam Wszystkich!

Nie jestem nowa na forum, ale Luty 2011 to dla mnie nowość :)
Niedawno zrobiłam test.. Pierwsze 3 wyszły negatywnie, kolejne prawie niewidoczne... I gdy już umówiłam się do lekarza, żeby dowiedzieć się co i jak, na wszelki wypadek zrobiłam ostatni- No i wyszly II :)
Z tego co wiem, termin mam dopiero na 27.02 więc moje dziecko jest chyba najmłodsze ;)

Mam już synka, który we wrześniu skończy 3 lata. Mieszkam w Anglii. Nudzę się :)

Muszę zrobić sobie jakiś suwaczek :)

Gratulacje i witaj wśród nas :-)

U nas w grupie grudniowych dzieciaczków pojawiła się dziewczyna, która dużo pisała i wszystko chciała wiedzieć. Chciała też należeć do naszego zamkniętego wątku, na szczęście nie dałyśmy jej dostępu. Okazało się, że laska (albo jakiś inny świr) wstawiła zdjęcie czyjegoś dziecka jako swoje i pisała z Polski a nie z Hiszpanii.
Dziwni ludzie są...

Lutówki 2011 - Forum BabyBoom
link do naszej grupy prywatnej.

Gratuluje udanych wizyt:) I Witam nowe mamy:)

Ja idę na usg dzisiaj o 12. Wieczorem zdam relację :)

A co do karty ciąży to miałam założoną już na drugiej wizycie kiedy przyszłam z wynikami badań i byłam po pierwszym usg.
To czekamy :)
A ja do tej prywatnej się chciałam dołączyć, ale nie udało się chyba, bo kliknęłam kiedyś tam dołącz, ale na liście nie jestem, nie należę. Za to jestem w tej drugiej grupie, założonej przez Rutkosię. Ale tam się za bardzo nic nie dzieje :) Nie wiem jak w tej drugiej. :)

reklama
Witam sie rankiem!

Szczerze mowiac to bardzo duzo jest przypadkow 'podszywania sie' lub wkradania w laski. Sama bylam ofiara niestety, kiedy to moj byly partner probowal wyciagnac wiele informacji... I to na tym forum.

Mam pytanie...
Jak sie ciagle chce jesc ostre rzeczy to na chlopca czy dziewczynke?

I troche sie martwie.. Bo w pierwszej ciazy mialam mdlosci...a teraz nic. Zero. Boje sie, ze beta nie wzrasta i moze dlatego...

Do góry