• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
Witam

Anulka super! Ja tez wlasnie po pierwszej wizycie. Tez dziecko ogladnelismy wszystko super, termin na 17 lutego.
Kazalam dobrze sprawdzic i jest tylko jedno dzieciatko.

Bobomama ja mam karte u ginka juz o wielu lat u niego rodzilam pierwsze dziecko i caly czas tylko do dniego chodze.

Powiem wam ze jestem bardzo zadowolona z swojego lekarza, podoba mi sie jego podejscie. Wypytalam go o wszystko tak by sie upewnic i oczwysicie wszystko robic tak jak robie. Powiedzial tylko ze przy cwiczeniach ciezarki maks 2.5 kg. Oczywiscie jesli chodzi o podroz do chin tez nie ma nic przeciwko.

Jesli chodzi o te leki Luteine i Duphaston dlatego pytam po powiem wam ze nei spotkalam sie z tym ze tutaj to dziewczyny biora. I z tego co wyczytalam na necie to zleca sie tylko w zagrozonych ciazach.

Witam Wszystkich!

Nie jestem nowa na forum, ale Luty 2011 to dla mnie nowość :)
Niedawno zrobiłam test.. Pierwsze 3 wyszły negatywnie, kolejne prawie niewidoczne... I gdy już umówiłam się do lekarza, żeby dowiedzieć się co i jak, na wszelki wypadek zrobiłam ostatni- No i wyszly II :)
Z tego co wiem, termin mam dopiero na 27.02 więc moje dziecko jest chyba najmłodsze ;)

Mam już synka, który we wrześniu skończy 3 lata. Mieszkam w Anglii. Nudzę się :)

Muszę zrobić sobie jakiś suwaczek :)

Figa masz juz dzieci czy blizniaki pierwsze?
I czy dobrze czytam jestes z swoim partnerem (czy M?) 7 miesiecy? Powiem ci ze ja jak zaszlam w ciaze z Oli bylam z swoim M 3 i pol meisiaca :) teraz w kwietniu obchodzilismy 5 rocznice slubu

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Dziękuję za gratulacje :)
Mi ginekolog karty nie założył jeszcze. W ogóle wywiadu prawie nie zrobił. Hmm... No ale pewnie na następnej, jak będą wyniki testów i kartę założy. A potem możliwe, że się przeprowadzimy i będę mogła do mojego dawnego gina chodzić. Ten jest niezły, ale płatny, a tamten jest świetny, a tak się składa, że z NFZ, czyli "płatny inaczej" ;)
A, jak na razie, na 99% jedno dzieciątko. Dwujajowych na pewno nie ma, a na jednojajowe nie ma sumie szans, bo w rodzinie ani mojej ani męża nie ma bliźniąt.

Anja bliźniaki to nasze pierwsze dzieciaczki i z niecierpliwością na nie czekamy :-) z mężem Markiem jesteśmy 7 miesięcy po ślubie
A Wam bardzo serdecznie gratuluję rocznicy :happy2:
Buźka

harsh witam pamietam cię ze staraczek 2011 ale potem zniknełas. Gratuluję II:-D
figa a jak samopoczucie z 2 w brzuchu. Wszędzie pisza, ze dolegliwości większe i brzusio szybciej rośnie. A twoje jedno czy dwujajowe?:-)
Anulka Ciesze się razem z tobą:-)

reklama
neta nie martw się jesli nie ma wysokiej gorączki i nie bralas żadnych niedozwolonych lekow nic złego sie nie stanie. Dbaj o siebie i wypoczywaj:-)
Ja juz ide do łóżeczka. Szczypaweczki:-)

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry