A
aniaprzemka
Gość
Anulka77 chodzi Ci zapewne o ćwiczenia mięśni Kegla czyli dna miednicy
Tak, to chyba najważniejsze ćwiczenia w ciąży. Przeciwdziałają nietrzymaniu moczu, ułatwiają później parcie itakie tam - same plusy. 
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Chodzę do Aavity na Racławickiej do dr Blok (kobieta), ale na pierwszej wizycie milo sie zaskoczylam, bo ona sie rozchorowała i był jej mąż na zastępstwo. Do niego pierwszy wolny ternin jak sie rejstrowałam na poczatku czerwca, to był dopiero po 20 lipca. Jego ojciec też był ginekologiem-położnikiem, bardzo cenionym i szanowanym. Mój poprzedni lekarz poszedł ponoc na masówkę- tak się dowiedziałam przez przypadek od osoby, która pracowała w tej samej przychodni. Zresztą po pierwszej ciąży wiem juz czego się mogę spodziewać po lekarzu i oczekiwać. Po pierwszej ciązy nie byłam do końca zadowolona.Keyko witam, tak z Wro, fajnie że jest więcej nas na forum:-)Jesli chodzi o lekarza to gin z przychodni na muchoborze, nie pamietam nazwiska ale mogę się dowiedzieć. a ty gdzie teraz chodzisz???
Tak, dokładnie teAnulka77 chodzi Ci zapewne o ćwiczenia mięśni Kegla czyli dna miednicyTak, to chyba najważniejsze ćwiczenia w ciąży. Przeciwdziałają nietrzymaniu moczu, ułatwiają później parcie itakie tam - same plusy.
![]()
Witam, ja szykuję się do pracy powoliPokłóciłam się dziś z moim K. Jestem tak drażliwa ostatnio, że aż sama ze sobą nie mogę wytrzymać i jeszcze teraz doszedł mi ból głowy
![]()

i w końcu będę znała termin rozpakowania