reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

ja to powiem wam, ze chociaż sobie tu ponarzekam, bo w domu a tym bardziej do obcych staram się nie gadać, co mnie boli i strzyka, więc chociaż tu się poużalajmy nad sobą hehehe :))))

reklama
Dzięki ligotka za odpowiedź. coś kojarzyłam że to od rozciągania, ale wolałam sie upewnić, bo wcześniej to tak delikatnie kluło od czasu do czasu, a od wczoraj bardzo mocno i jakoś głębiej i sie przeraziłam...

Czesc kobitki, a ja dzisiaj sie juz lepiej czuje:tak:, tylko katar strasznie meczy:confused:, ale mysle ze do soboty juz wszystko przejdzie bo mam szkole rodzenia w sob. i niedz. (juz nie moge sie doczekac). Dzisiaj moze zaczne sie pakowac do szpitala. I jak popiore nasze rzeczy a jest tego sporo po 2,5 tygodniach w PL ( i jeszcze kombinezon bo S byl na nartach i moja kurtka) ale na szczescie mam suszarke wiec powinnam dzisiaj dac rade:happy: to w koncu zajme sie ciuszkam malej :)
P.S. mam pytanie czy jak juz popralyscie i poprasowalyscie posciel dla maluszkow to zakladacie ja juz??

Witam i ja!:)
Ja dzisiaj tez miałam cięzką noc:( obudziłam sie ok 3 w nocy na siku a potem moje malenstwo chyba włożyło mi girke pod zebro i starsznie bolało i do tego jeszcze to rwące krocze i bolący kregosłup!! Krotko mówiac MASAKRA!!

Ja fryzjera odwiedziłam w poprzedni weekend bo juz tak zarosałm ze masakra a mężulek farbnąl mi włosy bo przeszkoliłam go:)heheh

reklama
widac zarwane nocy w ciazy to chyba normalka :)

mnie tez strasznie boli krocze i zadna pozycja do spania mi nie pasuje...do tego moj maluszek tak sie wierci ze wszystkie miesnie brzucha mam strasznie napiete...:(

Do góry