ligotka: Jakbym o swoim mezu czytala. Jak tylko wstane na siku to on od razu na moja polowe :-) A niestety nie idzie go dobudzic tak latwo. A my mamy takie lozko (w zasadzie taka sofa rozkladana) ze moja polowa jest na piance, a jego na sprezynach i ja na tamtej stronie nie umiem spac. Ale on ma sen taki, ze moglabym mu nad glowa grac na trabce a on nic! Wiec musze sie dobrze postarac, zeby go spowrotem przelozyc. No zobaczymy jak dziecko na swiat przyjdzie... Hehe
margoz: Kochana moja! Jak ja Cie dobrze rozumiem! Jak mialam najbardziej nasilone te bole to w ogole nie spalam w nocy. Bylam tak rozdrazniona, ze siedzialam i plakalam, doslownie o wszystko... Jezeli nie masz zadnych przeciwskazan to zazyj sobie na noc Apap na te nogi, moze uda ci sie zasnac. Uwierz, ze konsultowalam Apap chyba z 5 lekarzami. Ja wiem, ze nie jest szkodliwy, ale ja przez jakis tydzien zazywalam go 3X1 (inaczej bym sie nie ruszyla chyba). Dzidzius wie, ze Cie boli i ze nie spisz. I to tez nie jest dobre dla niego...
Tak jak pisalam zazylam jeszcze na noc No-Spe i troche przeszlo. Ale dzis znow czuje ze zaczyna twardniec. Poczekamy, zobaczymy. Jak bedzie tak samo jak wczoraj to dzis pojedziemy na IP. Bede pisac jak cos do Was.
Buzi ;-)