reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

reklama
kurcze... interpretując mój paskudny sen mogę przypuszczać ze te nicienie pełzające pod skórą to
politycy którzy mi "zaszli za skórę" tą całą smoleńską szopką ..... jako katoliczka wstydzę sie za moich współwyznawców w rządzie którzy mają w sobie tyle nienawiści ze szok ..
najpierw nie potrafili odpuścić Katynia (a przecież Bóg kazał wybaczać)
a po zdarzeniu które mogło ich opamiętać rozhulali sie jeszcze bardziej... i za nie dlugo sie pozabijają .
Ja tam nie mam żadnych faworytów bo tak jak mówicie nikt nic nie robi dla polskich rodzin...
jedynie Ci najbogatsi.. rodziny zmarłych tragicznie polityków dostaną po 250 tysięcy na rękę
jak to przeczytałam to mnie ciarki przeszły.. (oby nie te nicienie nieszczęsne)
Ja im współczuję utraty bliskich ale nie szlo by to sprawiedliwiej?
czemu zwykły zjadacz chleba tyle nie dostanie , tylko ledwo na pochówek gdy tragicznie kogoś straci ?

ach sorry.. to chyba nie miejsce na politykę..
chyba pojadę na wycieczkę do cioci z Niemiec i przypadkiem zacznę tam rodzic ,
może cos więcej dostane ;P hehe ;-)

Karolek super, gratulacje!!

kurcze... interpretując mój paskudny sen mogę przypuszczać ze te nicienie pełzające pod skórą to
politycy którzy mi "zaszli za skórę" tą całą smoleńską szopką ..... jako katoliczka wstydzę sie za moich współwyznawców w rządzie którzy mają w sobie tyle nienawiści ze szok ..
najpierw nie potrafili odpuścić Katynia (a przecież Bóg kazał wybaczać)
a po zdarzeniu które mogło ich opamiętać rozhulali sie jeszcze bardziej... i za nie dlugo sie pozabijają .
Ja tam nie mam żadnych faworytów bo tak jak mówicie nikt nic nie robi dla polskich rodzin...
jedynie Ci najbogatsi.. rodziny zmarłych tragicznie polityków dostaną po 250 tysięcy na rękę

jak to przeczytałam to mnie ciarki przeszły.. (oby nie te nicienie nieszczęsne)
Ja im współczuję utraty bliskich ale nie szlo by to sprawiedliwiej?
czemu zwykły zjadacz chleba tyle nie dostanie , tylko ledwo na pochówek gdy tragicznie kogoś straci ?

ach sorry.. to chyba nie miejsce na politykę..
chyba pojadę na wycieczkę do cioci z Niemiec i przypadkiem zacznę tam rodzic ,
może cos więcej dostane ;P hehe ;-)

Karolek super, gratulacje!!

całkowicie sie z Toba zgadzam.Niestety.

zanbab czytając twój post zrobiło mi się lżej. Wogóle dziękuję Wam wszystkim dziewczyny, że żadna z was nie pisze o porodzie jako o jakiejś masakrze. Te które urodziły teraz szczególnie bo dla was to świeże przezycie. Nie ukrywam obawiam się trochę bólu ale cieszę się, że żadna z was nie pisze tu o bólu tylko o przyjemnych skutkach. zanbab twój opis porodu podniósł mnie na duchu. Z jednej strony chce już rodzić a z drugiej boję się bólu i chcę już być po. Ale chyba nie ma co się martwić na zapas?
Gratuluję ślicznego synka, słodkie maleństwo:))

Karolek super :) Powiem tylko, ze jak jeszcze nie wiedzielismy co siedzi w brzuszku to mial byc Bartek albo Karol wlasnie, wiec imie tez piekne :-)

Ja juz po uczelni, musialam jechac bo mialam egzamin. Na szczescie poszlo dobrze. Z tym moim twardnieniem nic nie przechodzi, mimo ze zazylam No-Spe. Do tego boli mnie, ale nie tyle podbrzusze co tam w srodku. Przepraszam za wulgaryzm maly, ale czuje jakby mnie ktos "przelecial", ale jakims grubym kijem czy co. Glupie uczucie, ale to tak jakby tam sie luzno zrobilo. To juz nie zarty. Klade sie, zazyje jeszcze jedna No-Spe, jakas kapiel w miedzyczasie i jak ten zestaw nie pomoze to na IP. Kurde, boje sie, bo wiem ze to jeszcze nie ten czas :-(

reklama
Do góry