chodzi o to żeby było namietnie ;-)
Było dziko i namiętnie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
chodzi o to żeby było namietnie ;-)
Dziewczynki!
Miala lub ma ktoras z Was delikatne upławy w kolorze kawy z mlekiem? W zasadzie bawarki bym powiedziala. To czop czy co? Chyba pojade jednak na ta IP. W sumie jutro wizyta u gin, wiec juz sama nie wiem.
Kurde, moze ja po prostu panikuje. To moja pierwsza ciaza i wszystko co sie dzieje jest nowe i mnie niepokoi :-(
A z metody na wywoływanie numer 1 to D*** blada:-( było wczoraj 2 razy i wcale nie tak ostrożnie i delikatnie i co???? I NIC
Na mnie to nic nie działa normalnie!!!! Będę wielorybem pewnie najdłużej z Was![]()
Witam :-)
margoz: Ja tu spiesze z rana, zeby przeczytac czy udalo Ci sie troche spac. Ciesze sie bardzo, ze bylo lepiej! A zazywalas ten Apap, czy udalo sie bez?
nixie: To moze rzeczywiscie Ci sie brzuszek obnizyl? Czesciej wlasnie podobno mozna to poczuc niz zauwazyc. Jak Ci sie lzej oddycha to pewni to. Super :-) Mi tez chyba opadl, bo mniej mnie zebra bola, a lekarz mowil ze tak moze byc. Ale jakos specjalnie tez nie widze tego.
Ja juz sama nie wiem co z tym twardnieniem moim. Mam wrazenie ze on jest twardy caly czas, jak tylko nie siedze i nie stoje. Ale to chyba nie mozliwe. Przeciez jakby byl caly czas taki napiety, to chyba bym juz urodzilaJa nie wiem... Dzwonilam wczoraj do szpitala, rozmawialam z polozna i powiedziala, ze ona mi nie powie "niech Pani nie przyjezdza", bo jak urodze za 15 min to ona nie bedzie odpowiadac ;-) Doradzila, zeby sie polozyc na spokojnie i jak twardnieje na lezaco to zeby przyjechac. No i przyjade i powiem, ze twardy a KTG robione na lezco i nic nie wyjdzie...
Ja ten brzuszek najbardziej mam twardy na gorze i zastanawiam sie czasami czy to nie zoladek przypadkiem, tzn jakies gazy czy cos. Mozliwe to? Kurde, zwykłe bąki pewnie, a ja mam schiz 3 dzien![]()
Witam ja dalej w dwupaku, jestem w szpitalu i musze lezec, nawet do toalety nie moge wstac, jem tez na lezaco, ale dla mojego skarba wytrzymam wszystko chodz nie jest to konfortowa sytuacja, ale dla malej kazdy dzien w brzuszku jest bardzo wazny. Boli nie mam tylko wody caly czas sie sacza. Ale wiem ze bedzie dobrze. Musi byc dobrze. Nie wiem co u Wasale moze uda mi sie dzisiaj poczytac co nieco. pozdrawiam
pochodzę po schodach bo dużą klatkę schodową mamy i chłopa drugi raz wykorzystam może to pomoże i coś się z tego wykluje??![]()