reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

Mój mąż to ma problem z kolorami totalny. Pojechali kiedyś z bratem kupić prezent teściowej, zażyczyła sobie szal. Najpierw zadzwonili do niej spytać jaki kolor, a potem do mnie spytać jak wygląda beżowy. Dobrze, że zadzwonili, bo myśleli, że beżowy to odcień różowego. Tak myślę, że kolorów to ich chyba teść uczył w dzieciństwie, bo mam teścia daltonistę ;)

reklama
Nio i Ja sie witam :) Dzisiaj byl połtorej godzinny spacerek ktory nadusia praktycznie przespała :) Teraz sobie lezy i wariuje :-) ogolnie to niedfawno razem wstalysmy bo od 6 na nogach i tak mnie zmoglo ze pospalysmy 2i pol godzinki :-)

Dziewczynki ale zaskoczyl mnie moj D. Mam dzis urodziny - ale to nie jest najistotniejsze a on zamowil dla mnie tort z napisem: DLA KOCHANEJ JOANNY KTÓRA SPEŁNIA MOJE MARZENIA... :) Poryczałam się... :zawstydzona/y:

angelka Wszystkiego Naj!! I brawa dla meza!!!

A moja juz w lozeczku. :) Mamy jednak problem z jedzeniem, mala cos ostatnio czesto wstaje w nocy, wydaje mi sie ze od dwoch tygodni stoi z waga. Podejrzewam ze nie dojada, postanowilam nie odpuszczac i starac sie nakarmic ja wieczorem jak najwiecej... ale ona mi placze i jak tylko wloze smoczka to zasypia. Macie jakis pomysl??

angelka wszystkiego najlepszego

co do mężczyzn i kolorów to jest nawet taki test wystarczy powiedzieć facetowi aby wymienił 10 kolorów i że ma na to minute - 80% nie będzie potrafiło tego zrobić

reklama
angelka, wszystkiego naj :) a niespodzianka wspaniała :)
moja Lenka już śpi, synuś też :)
mała ostatnio w ogóle nie śpi na spacerach, gada, zaczepia, śmieje się, albo bawi zabawkami, w sumie to lepiej niż jak ryczała niedawno bo nic nie widzi, teraz jej przeszło

Do góry