reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

L u t y 2 0 1 1 - nasz wątek codzienny

margoz ja w mojej poprzedniej pracy przez prawie 2 lata codziennie widziałam wiele kobiet z rakiem piersi... i też bardzo dużo po operacjach, radioterapii i wierz mi, że żyły normalnie, są zdrowe. Wśród najbliższych znajomych mam 4 przypadki i wszystkie 4 zakończone happy endem. Ważne jest w jakim stadium jest nowotwór i czy węzły chłonne są zaatakowane, ale naprawdę medycyna teraz może wiele. Leczenie to dość długa droga, ale do przejścia. Tylko bardzo duże znaczenie ma pozytywne nastawienie do leczenia i wsparcie najbliższych.

reklama
Margoz, przede wszystkim i Mama i Wy musicie myśleć i wierzyć, że będzie dobrze, bo będzie. Też znam przypadki raka w moim otoczeniu (w tym koleżanka ze studiów) i tak jak napisała Tab, teraz naprawdę medycyna może dużo, bardzo dużo. Trzymaj się Kochana! I pamiętajcie, musicie wierzyć, że będzie dobrze.

Moja drugi dzien z rzedu od 17 urzadza nam takie cyrki ze brak slow, drze sie i nie wiadomo o co chodzi! Przy kapieli cisza, a nawet smieje sie, a jak tylko ja ubiore znow to samo... Co smieszne nie chciala dzis piersi ale zjadla z butelki! Zadziwia mnie.

Moja drugi dzien z rzedu od 17 urzadza nam takie cyrki ze brak slow, drze sie i nie wiadomo o co chodzi! Przy kapieli cisza, a nawet smieje sie, a jak tylko ja ubiore znow to samo... Co smieszne nie chciala dzis piersi ale zjadla z butelki! Zadziwia mnie.

moja tak pije jak jej za ciepło
a co do "golasowania" to moja co chwile leży jak ją Pan Bóg stworzył u nas na łóżku rozkładam jej podkład żeby nam materaca nie zasiusiała i mam najszczęśliwsze dziecko na swiecie:-)

reklama
Do góry