margoz ja w mojej poprzedniej pracy przez prawie 2 lata codziennie widziałam wiele kobiet z rakiem piersi... i też bardzo dużo po operacjach, radioterapii i wierz mi, że żyły normalnie, są zdrowe. Wśród najbliższych znajomych mam 4 przypadki i wszystkie 4 zakończone happy endem. Ważne jest w jakim stadium jest nowotwór i czy węzły chłonne są zaatakowane, ale naprawdę medycyna teraz może wiele. Leczenie to dość długa droga, ale do przejścia. Tylko bardzo duże znaczenie ma pozytywne nastawienie do leczenia i wsparcie najbliższych.
reklama
nasia
Fanka BB :)
margoz trzymaj się!! Będzie dobrze, musi być!
rachell
Margoz, przede wszystkim i Mama i Wy musicie myśleć i wierzyć, że będzie dobrze, bo będzie. Też znam przypadki raka w moim otoczeniu (w tym koleżanka ze studiów) i tak jak napisała Tab, teraz naprawdę medycyna może dużo, bardzo dużo. Trzymaj się Kochana! I pamiętajcie, musicie wierzyć, że będzie dobrze.
bobomama24
Mama Izy i Martynki
jestem padnieta po upalnym dniu
a tobie Margoz duzo sily i wiary
a tobie Margoz duzo sily i wiary
ligotka
Moja drugi dzien z rzedu od 17 urzadza nam takie cyrki ze brak slow, drze sie i nie wiadomo o co chodzi! Przy kapieli cisza, a nawet smieje sie, a jak tylko ja ubiore znow to samo... Co smieszne nie chciala dzis piersi ale zjadla z butelki! Zadziwia mnie.
bobomama24
Mama Izy i Martynki
moja wrzeszczy i cyrkuje od tygodnia
polis1010
Leniuszkowa mama
margoz bedzie dobrze, musi byc!!!
Moja drugi dzien z rzedu od 17 urzadza nam takie cyrki ze brak slow, drze sie i nie wiadomo o co chodzi! Przy kapieli cisza, a nawet smieje sie, a jak tylko ja ubiore znow to samo... Co smieszne nie chciala dzis piersi ale zjadla z butelki! Zadziwia mnie.
moja tak pije jak jej za ciepło
a co do "golasowania" to moja co chwile leży jak ją Pan Bóg stworzył u nas na łóżku rozkładam jej podkład żeby nam materaca nie zasiusiała i mam najszczęśliwsze dziecko na swiecie:-)
reklama
polis1010
Leniuszkowa mama
Oj znam to. U nas tez gole dziecko to szczesliwe dziecko:-)
Podziel się: