bobomama24
Mama Izy i Martynki
A ja dzis na 15.15 z Martynka do laryngologi i sie rostrzygnie czy bedzie musiala miec operacje czy nie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Weź udział w konkursie „Butelkowe S.O.S. - chwila, która uratowała nasz dzień” i opowiedz, jak butelka pomogła Ci w rodzicielskim kryzysie! 💖 Napisz koniecznie Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców. Ekspres i sterylizator z osuszaczem od marki Baby Brezza
A ja dzis na 15.15 z Martynka do laryngologi i sie rostrzygnie czy bedzie musiala miec operacje czy nie

superbobomama trzymam kciuki zeby sie obylo bez
A moja siostrzenica pozbyla sie kuleczki samodzielnie wiec obejdzie sie bez narkozy i zabiegu![]()
moja pediatra mowila ze jesli dziecko dobowo wypija 600 ml to nie musisz podawac wit d a jesli mniej to tak my osobiscie podajemy kropelke witaminy d co 2 dziendziewczyny jak to w końcu jest z podawaniem wit D?jak byłam u pediatry to wspominała aby podawać do 1 roku zycia dziecka, ale jeśli karmi się tylko butelką to również trzeba ją podawać?
bobomama powodzenia u lekarza!
justyna witaj i pisz jak najczęściej!
a u mnie zanosi się chyba na burze, a przydałoby się troche deszczu.
dziewczyny jak to w końcu jest z podawaniem wit D?jak byłam u pediatry to wspominała aby podawać do 1 roku zycia dziecka, ale jeśli karmi się tylko butelką to również trzeba ją podawać?
ja nie zglaszam, ale wkurza mnie jak tak piszą,w paczce same lipy i jedna wytarta koszula next i już PAKA NEXT.Zwykłe oszustwo