reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

dziewczyny, podziw za tą 6W, ja kiedyś też miałam podejście, ale wymiękłam chyba na 12dniu. Masakra jak dla mnie.
I melduję że u mnie z wagą też dramat, znów przytyłam pół kilo, jestem okropną świnią, tylko bym jadła:baffled: z 12,5kilo które przytyłam w ciąży zostało mi jeszcze 4,5. Był moment że miałam tylko 2 na plusie ale przez to obżarstwo wróciło. Najgorsze że ciągle mam ochote na słodkie, w ciąży nie mogłam patrzeć na słodycze a teraz wzrokiem pochłaniam....

reklama
A ja sobie kupiłam jeansy w Lidlu. Były takie wyszczuplające i szczerze powiem, że działa, bo brzuch płaski i dupka podniesiona :)

a ja chyba dołączę do tej Waszej 6W ;) jak tak zachwalają efekt w necie, że na pewno będzie się miało piękny brzuch to warto spróbować :) ja lubię ćwiczenia na brzuch :) kiedyś robiłam sobie brzuszki, takie do połowy właśnie z unoszeniem tylko ramion (takie spinanie) z różnym ułożeniem nóg, bez problemu pykałam sobie po 400 naraz więc z tą 6W powinno jakoś pójść :)

Ja robiłam 6W po poprzedniej ciąży, ale... siadł mi kręgosłup :/ Wolę chyba 6 minut na brzuch.
Choć dziś oczywiście znów obżarłam się dżemem wiśniowo-ananasowym mojego Wujka zamiast ćwiczyć ;)

Melduje ze wczoraj zaliczylam cw z Ewa i niestety z 10 biszkoptow i jakies 5 ciasteczek Lu z czekolada... a mialy byc dla niespodziewanych gosci do herbatki... bo maz otworzyl Lu... :zawstydzona/y:
Waga i obwody bez zmian.
Niestety Junior wlasnie wisi na cycu, wiec nie mam jak sie wziac za siebie...

________
bloguje justmyone.blogspot.com
http://justmyone.blogspot.com/

Ostatnia edycja:
pokah mi by sie przydal taki watek, bo mialabym motywacje zeby tylek ruszyc:-D:-D swoja droga dobrze ze jesien jest a potem jeszcze zima i wiosna, bo jakbym miala teraz kostium zalozyc to wolalabym w domu siedziec:confused2:
zreszta cos czuje ze i tak bede musiala zainwestowac w kostium z bluzka bo moze i brzuch wroci do siebie pod wzgledem gabarytow,ale rozstepy zostana:-(

zaliczyłam 5 dzień A6W... ledwo, w nocy mało spałam, od 7 z Niną na ręku, teraz mi padła, no zobaczymy jak dalej będzie wyglądać dzień po szczepionce ;-)

K8
ja sobie kupiłam musztardowe jagginsy, wyglądam całkiem fajne w nich, ładnie wszystko wciągają :tak:

ale i tak najlepszy jest mój mąż, pokazywałam mu jak wyglądam w pasie pani Teresy, przy nim założyłam, okręciłam się z każdej ze stron, pochwalił, więc zdjęłam, usiadłam do herbatki, coś tam gadamy a mój wszystkowidzący mąż z tekstem "patrz jak siedzisz jaki masz malutki brzuch w tym pasie" :rofl2::rofl2::rofl2:
więc idąc za hasłem reklamowym - po co przepłacać jak nie widać różnicy :cool:

Agnes92, wlasnie o to chodzi w tym watku, zebysmy sie motywowaly nawzajem. Jak sobie tak poczytamy, ze ktoras z nas cos tam robi jeden dzien, drugi, trzeci... to w koncu same sie wezmiemy do pracy. Z reguly... Mnie na przyklad Irisson bardzo zmotywowala ta A6W i zaczelam cwiczyc tez :-)

reklama
kurcze i tak mialam poczekac z cwiczeniami jeszcze ze 2-3tyg bo sie troche boje po tej cesarce,ale jak Was zaczelam czytac jak sie rzucilyscie na cwiczenia to dzisiaj chyba tez zaczne jakies lekkie brzuszki i moze pobiegam?:sorry:jutro w planach basen z mlodym wiec tez z boku troche sie w wodzie poruszam,bo ogolonie nie mam jak bo za maly zeby sam sie soba zajal a ja zebym mogla poplywac ;) ehh ta a6w bym zaczela,ale po cesarce sie boje...cwiczy ktorac z Was po cc? bo mi w sumie nie zalezy na wielkim zrzucaniu bo juz wracam powoli do moich spodni 36,ale brzuchol plaski,ale flaczek...jak siadam to tak fajnie mi jeden wielki wal scieka na dol :p napiety jest tylko jak stoje,wiec przyda sie troche go umiesnic i szosteczka by byla najlepsza,ale nie za ciezka?poza tym widzicie juz efekty?jak pamietam,ze juz po 7 dniach widzialam jak zaczynaja mi sie zarysy na brzuszku robic pomalu :)

Do góry