reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ładna mama po ciąży - ćwiczenia, kosmetyki, moda

Dzien dobry Mamusie!

Melduje sie dzis jako pierwsza bo brzdac juz nakrecony spac mi  nie dal. Takze matka juz ubrana a Junior na moim duzym lozku robi sobie za sprezynke. Czasem cos tam go zabawie, ale moge przynajmniej ponetowac.
Wczoraj udalo mi sie znow zrobic cw z ewa. Tatus spedzil troszke czasu z malenstwem i dalam rade.
Waga niestety ani drgnie. Nawet wiem dlaczego - wczoraj konczylismy ciasteczka :zawstydzona/y:, w pasie ani jednego cm mniej. Jedynie to czuje mniesnie ze mnie pobolewaja, wiec bede kontynuowac.
 nocy u mnie byla mega wichura i deszcz. Nie wiem czy dzis wyjdziemy na spacer. Boje sie zeby malec sie nie przeziebil.
Przedwczoraj bylam z kolezanka na spacerze, ktora ma brzdaca miesiecznego i wczoraj dzwonila, ze maly ma zapalenie pluc :-(...
Na spacerze bylo w sumie cieplo, moze wczesniej juz zalapal jakas infekcje, no ale to pokazuje, jakie te nasze istotki sa bezbronne i jak bardzo trzeba o nie dbac.

Tymczasem wracam do tematyki naszych brzuchali. Mysle czy by sobie nie zakupic takiego pasa nr dwa, ktory cos tam jednak mi skoryguje i scisnie mnie, ze beda jakies fajne efekty. Z drugiej strony moze warto wykorzystac brzuszek do nie stania w sklepach w kolejce ;). Zebym tylko czesto z domu wychodzila na zakupy... ehhh...

reklama
ja jestem dzisiaj zmordowana nocą, że nie wiem sama czy dam radę :zawstydzona/y: najlepiej ćwiczy mi się z rana, ale może odeśpię i popołudniu spróbuję :sorry2:

irrison, trzymam kciuki. Jak Ty zrobisz sobie dzis dzien lenia, to ja pewnie tez.;-)
zalozylam dzis pas ale zlozylam go na trzy w miescu talii i chyba lepiej maskuje brzuszysko. Malego polozylam do lozeczka ale juz sie wierci i pewnie zaraz sie obudzi, bo zobaczy ze nie lezy na wielkim lozu, a mamy obok brak.
Chyba, ze zasnie to sie biore za Ewkę. Chociaz powinnam cos na obiadek sobie zrobic raczej, bo potem sie opycham bez sensu wszytskim, co znajde w lodowce.

gratki pokah ! u mnie kicha, buu, zaliczyłam odkurzanie, mopowanie i prasowanie :sorry2: nie mam dzisiaj siły, a jeszcze musiałam dom an gości ogarnąć, jutro się poprawię :tak:

edit: na solarce już ktoś był?

Ostatnia edycja:
Jak tam dziewczyny?
Mnie waga demotywuje. Plus, ze nie idzie w gore mimo, ze pochlaniam tony jedzenia.
Dzis zamierzam kontynuowac cw z Ewka. Poki bola mnie miesnie, mam motywacje, bo tzn ze cos sie dzieje. Oby na plus.
W obwodzie nadal tyle samo niestety.

reklama
Do góry