reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Laktacja/karmienie piersia; butelką, problemy bóle itp

Nie ma za co , to mi sprawia przyjemność.
pabla Zawsze lepiej wiedzieć od czego zacząć więc dawaj wymiary :)
Jeśli się wybierasz do 6 zmysłu (bo chyba o niego chodzi) to tam jest bardzo fachowa obsługa :-) obmierzą cie, zagonią do przymierzalni :-D i wątpię, że wyjdziesz z pustymi rękami.:rofl2:

reklama
Haszi - moje imponujące wymiary - pod biustem mierzone ciasno 77-78 cm, biust około 88 cm.
a nie wiem czy to 6 zmysł - calkiem możliwe.

pabla Wychodzi mi bardzo przyjemnie 70 D i w angielskim i w polskim. Możesz też próbować 65 E no i oczywiście ciut mniejszych lub większych miseczek.
W sklepie na pewno coś znajdą, będą cie widzieć to łatwiej im będzie doradzić.

Kurcze, co za rozmiarówka, do tej pory B a teraz D lub E:-):-D przyjemnie brzmi:-) dzięki Haszi za pomoc, będzie mi łatwiej w sklepie rozmawiać.

Haszi bardzo dziekuję jestes WIELKA!!!!!! otwieraj swoj biznes-taką wiedzę trzeba spieniężyc...:-)

Haszi ja tez bardzo dziekuje, tylko u mnie skok z rozmiaru miseczki B-C do rozmiaru J to dla mnie strasznie brzmi i gdzie takie kupic:szok::szok::szok:

Dziewczyny to jest wiedza którą powinna posiadać każda z nas :)

nea
no cóż, przeskok spory ale tez przeskok z obwodem w dól też :)
Zresztą rozmiar polski podaje tak naprawdę jako ciekawostkę bo mało firm szyje powyżej E ale z tego co czytam sporo jest na etapie projektowym lub testów więc bądźmy dobrej myśli :)
Niestety chyba w twojej okolicy pozostaje wyprawa do Wa-wy albo internet.
Dziewczyny coś pisały, że angielskie staniczki z metkami zdarzają się w lumpeksach a tych jest wszędzie sporo.

Ehh kolejna porcja informacji (jeśli ktokolwiek to czyta) która może pomóc naszym biustom nie stać się "uszami spaniela".

Rozmiarówka. Podstawowa jest europejska (polska).
W niej mamy teoretycznie (bo niektore w natórze nie występują) miseczki AA, A, B, C, D, E, F, G, H itd
Pomiedzy kolejnymi miseczkami jest 2 cm w obwodzie u biuscie.
W angielskim sa to miseczki AAA, AA, A, B, C, DD, E (EE nie ma z niewyjaśnionych przyczyn), F, FF, G,GG, H, HH, J, JJ, itd.
Pomiędzy miseczkami śa 2 cale roznicy czyli okolo 2,5 cm.
Napisze może wiecej kiedy indziej bo maly sie obudzil i pojękuje ;)

reklama
Do góry