• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Laktacja

maga,pytia wytrwalosc i wlka przyniosly efekty GRATULUJE

A w takie upaly to mi tak leci mleko ze nie nadazam z wymiana wkladek ::) kiedy to sie unormuje i przestanie leciec
nie zebym byla zla bo mleczko ma byc tylko zeby tak nie cieklo

reklama
pytia pisze:
Maga - to naprawdę wspaniale! Oj wierzę ci, że nastrój zaraz ci się poprawił ;D U mnie też lepiej. Po tygodniu regularnego odciągania ilość pokarmu się zwiększyła. Teraz Jaś dostaje mieszankę tylko raz na dobę, resztę - mój pokarm z butelki. No i jeszcze jeden postęp, który mnie bardzo cieszy - w nocy znowu pije z cyca! ;D ;D ;D To daje mi nadzieję, że może kiedyś jeszcze w dzień tez się z cycusiem przeprosi. Na razie twardo się buntuje ;)

pytia! może w dzień spróbuj Jasiowi "przemycić" cycusia, jak śpi, a przewidujesz,że zaraz bedzie głodny... :)

Kinga, tak jeszcze nie próbowałam, więc na pewno warto sprawdzić. W sobotę raz nawet ze trzy minutki cyca pociągnął, ale chyba był po prostu bardzo spragniony.

a moje dziecko poszło dzisiaj spać bez cycusia :o cały dzień szalał i nie było mowy o spaniu i w końcu padł o 18 i teraz słodko śpi, a ja nie mam sumienia go budzić, trudno jak raz go nie wykąpię, to raczej brudem nie zarośnie ::) ;)

my po przygodach z odparzeniami na szyi, wczoraj kąpalismy Karolę po 22, bo stwierdziłam, że nie chcę walczyć dalej...

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry